Vognmands TMS – fra papir til pixel

Vi har gjort det nemt og risikofrit at skifte til din egen TMS løsning, EuroTMS løsningen, da vi har indbygget erfaringer fra europæiske vognmænd. Nem ordrehåndtering, ruteplanlægning og optimering, chauffør apps og kobling til regnskab og en hel del ekstra features som flådestyring og køre- hviletidsløsninger.

Hvad er et order track & trace system?

Med et order track & trace system sporer du ordrer. Systemet giver dig mulighed for at følge ordrerne præcist. Du kender lokation, men også andet data. Eksempelvis kan du se hvad den forventede leveringstid er. Du følger en ordre i produktionsprocessen og på dens vej til dine kunder.

Hvis du ved hvor en ordrer er i produktionsprocessen eller på dens vej til kunden, kan du justere dit arbejde i overensstemmelse med disse. Og det indeholder en stor del tilføjet værdi.

Orders track en trace - geeft overzicht voor alle betrokkenen!

Track & trace ordrer – hvorfor en tilføjet værdi?

Det bliver meget nemt at arbejder mere effektivt med et track & trace system. Den forventede leveringstid, lokationen af ordren og ethvert problem – kort sagt; systemet forsyner dig med informationen. Information som du kan bruge til at optimere virksomhedsprocesser og til at give kunden den bedst mulige service. Nedenfor giver vi to praktiske eksempler.

Optimer virksomhedsprocesser

Ansatte ved hvor deres ordrer er i produktionsprocessen. De kan tilpasse deres arbejde i overenstemmelse med dette. En programmør behøver ikke at forberede sit arbejde endnu, hvis maskinen ikke er blevet samlet endnu. Provisionen af information sikrer optimering!

Kunden er informeret

Og vil derfor være mere tilfreds med kommunikationen. Alle kan lide at være informeret, heriblandt dine kunder! De vil opleve færre problemer og spørgsmål hvis de ved hvornår de kan forvente deres ordre.

Hvem gavner af track & trace systemet?

Mange mennesker gavner fra et track & trace system. Både din virksomhed og dine kunder vil sætte pris på et klart system hvor alting falder på plads.

Fordelene for din virksomhed

Måske har du allerede anskuet fordelene tidligere nævnt i relation til din egen virksomhed. Selvom vi kunne bruge mange ord på de præcise fordele, kan det koges ned til tre kerne elementer som former SolutionWeb: bedre overblik, mere automatisering og mindre administrering.

null

Bedre overblik

Track & trace softwaren giver bedre overblik ved at gøre status og lokalisering tydelig. Ikke kun for dig, men for alle i din organisation som behøver informationen for at arbejde mere effektivt.

null

Automatisering

Automatisering er den logiske konsekvens. Med et track & trace system behøver forskellige opgaver ikke længere at gøre manuelt. Eksempelvis giver softwaren notifikationer på bestemte tidspunkter og bruger så meget data som muligt fra ERP systemer.

null

Mindre administrativt arbejde

Det bringer os til den sidste vigtige pointe: mindre administration. Dette har alt at gøre med det faktum, at track & trace systemet for ordrer er forbundet til din organisations ERP system. Det minimerer administrativt arbejde og manuelt input!

Investér i et order track & trace system

Kunden gavner også fra et order track & trace system – og det gør det til en attraktiv investering. Når du kan tilbyde mere værdi til dine kunder, så beriges din organisation. Og bestemt når du også selv har gavn af softwaren – så er det værd at overveje. Systemet er dynamisk, så det kan gavne på forskellige måder. Eksempelvis ved at dele relevant data, så som Estimated Time of Arrival (ETA) og ethvert leveringsproblem.

Order track & trace system

Er du nysgerrig efter at vide mere om et order track & trace system? I vores videnscenter er der en masse information om dette emne. Vil du vide hvad systemet kan gøre for dit firma eller er du overbevist om dets brugbarhed for din organisation? Kontakt vores ekspert Douwe Hoekstra via kontaktformularen!

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?