FAST-tracking software – hvad er det?

I en moderne verden af transport og logistik, er tid yderst værdifuld. Specielt når det handler om flådestyring og transport. Naturligvis vil mange firmaer derfor lede efter løsninger optimerer processerne og udnytter tiden maksimalt. FAST-tracking er en løsning som mange firmaer benytter til netop dette formål. Men hvad er FAST-tracking, og hvad kan du bruge det til?

Hvad står FAST-tracking for?

FAST-tracking er et akronym som står for Fleet, Assets, Sensors and Transport items. Du kan tracke disse varer ved brug af smart software fra SolutionWeb. Vores løsning giver dig indblik i lokation, temperatur, og andre informationer som er relevante for din processerne involveret i din virksomhed. Denne data giver dig mulighed for at tage bedre beslutninger vedrørende eksempelvis track and trace ordrersystem, flådestyring og administrering af lager.

Hvad er fordelene ved FAST tracking?

Der er mange fordele ved track and trace for din virksomhed. Først og fremmest kan det hjælpe dig med at spare tid og penge. Da det giver dig real-time data omkring dine varer, kan det foretage mere informerede beslutninger vedrørende brugen af disse. Yderligere kan du forbedre effektiviteten af dine operationer. Det fantastiske ved track and trace software er, at du altid kender lokationen af en tracker. (FAST) tracking reducerer derfor risikoen for at miste eller få stjålet varer.

Hvordan virker softwaren?

Vores trackere er placeret på en hver relevant vare, flåde eller transportartikel. Disse ‘tags’ indeholder information vedrørende den varer som bliver tracket. Tagget sender information til en aflæser som så transmitterer informationen til SolutionWeb softwaren. Softwaren processerer denne information og viser det i et letforståeligt format. Dette tillader dig at se præcis hvor dine varer er og hvilken tilstand de er i!

Temperatuur van trailers kan worden ingesteld en afgelezen op afstand.

Track & tracing af flåde

Vores software kan hjælpe dig med at spore din flåde på flere forskellige måder. Eksempelvis kan den give dig data vedrørende lokation af traktorer og trailere, men kan også tilbyde information omkring temperaturen af nedkølet transport. Den kan yderlige hjælpe dig med at forbedre din transport ved at give data på de bedste transport ruter og optimal flådestyring. Kort sagt: mulighederne er uendelige! Læs mere omkring vores transport administreringssystem.

Track & tracing af varer

Mange ‘normale’ tracking løsninger viser kun hvor en vare/last er på et givent tidspunkt, men dette giver dig ikke det fulde billede. Vores software fortæller ikke kun hvor dine varer er, men giver også værdifuld data vedrørende tilstanden af disse varer. Dette giver dig mulighed for at foretage bedre beslutninger vedrørende dine varer.

Yderligere excellerer vores software indenfor track & trace ordre administrering. Du kan gøre varerne i hele din ‘supply chain’ gennemsigtig. Så behøver du ikke bekymre dig om at miste overblikket over dine varer under produktionsprocessen. Dette gælder også for dine kunder, som du kan tilgængeliggøre information for online via en personlig kundeportal.

Track & trace med smart sensorer

Smart sensorer bliver mere og mere almindelige i vores (digitale) verden. Sensorer bliver mere populære indenfor al form for industri og er bestemt ingen undtagelse i vores track & trace software! Takket være sensor monitorering, kan virksomheder få en hel masse værdifuld data som kan benyttes til at forbedre beslutningstagen. Intet er for svært at måle med denne form for intelligens. Fra at måle fyldningsgraden af korn i en silo til vandmængden i tanke – vi gør det gennemsigtigt for dig!

Track & trace transportvarer

Transportvarer er alle de varer som skal transporteres fra A til B. Dette kan række fra pakker til køretøjsudstyr. Track & tracing af disse slags transportvarer er en god måde at sikre, at de leveres til tiden og i en god tilstand. Vores software hjælper dig med at spore din forsendelse, så du altid ved hvor de er og hvordan de har det.

Live order tracking
null

Forbrugervenlig

Vores læsninger excellerer i forbrugervenlighed. Ved at bruge stærke, men simple rapporteringer, kan du nemt og hurtigt se hvad der er vigtigt.

null

Integreringsvenligt

Vores software integreres super fint indenfor de systemer du benytter i forvejen. Et højt niveau af data udveksling muliggør dette.

null

Pålidelig

Du kan stole på SolutionWebs kvalitet. Vores software excellerer med en fremragende ‘up-time’ så dine processer aldrig går i stå.

Kontakt os uforpligtende

Hvis du leder efter en måde at spare tid og penge i din virksomhed, er FAST tracking bestemt værd at overveje. Med vores smart software, vil du få real-time data på dine varer og foretage bedre beslutninger. Kontakt SolutionWeb i dag og få mere at vide vedrørende vores software. Vi vil med glæde tilbyde dig uforpligtende information om vores software og besvare alle dine spørgsmål.

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?