Centraliser kommunikationen

Centraliser kommunikation – Gør information centralt tilgængelig

”Talte du med Janneke fra regnskab i sidste uge? Hun holder ferie i de næste 3 uger. Jeg kan desværre ikke hjælpe dig. ” Hvis din virksomhed har meget kundekontakt, er centralisering af kommunikation en god idé. En velinformeret kunde er ofte en tilfreds kunde! Gør din virksomhed mindre personafhængig ved at centralisere SMS- og e-mailkommunikation. Jannekes ferie behøver ikke længere at være en hindring for at hjælpe din kunde godt!

Mindre administration på grund af central kommunikation

Vidste du, at søgning efter oplysninger og dokumenter kan tage op til 2 timer pr. Medarbejder hver dag? Det er en skam stadig at have en rodet administration i 2021! Hos SolutionWeb hjælper vi dig med at centralisere digitale dokumenter og SMS- og e -mailkommunikation. På den måde kan du bedre hjælpe dine kunder, når situationen kræver det.

Bevar overblikket

Vi har siden 1990’erne hjulpet virksomheder med automatisering, så de bevarer et bedre overblik. Ved at centralisere kommunikationen i din virksomhed sikrer du intern ro og overblik. Ikke mere unødvendig søgning i administrationen eller salg af kunder ‘nej’ på grund af mangel på information. Det hører fortiden til takket være SolutionWebs smarte værktøjer! Kontakt vores eksperter for mere information.

Om SolutionWeb

SolutionWeb startede i København i Danmark og udvidede sig med årene til Holland. Takket være vores smarte apps, sporing og integrationer hjælper vi vores kunder med mere overblik, mindre administration og mere automatisering. Siden vores grundlæggelse i 1990’erne har mere end 10.000 mennesker i Europa brugt vores tjenester. Vil du vide mere om SolutionWeb? Lær mere om os, eller kontakt Douwe Hoekstra på (+31) (0)85-2735700 for mere information.

null

Tal med en ekspert

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?