Track & trace for produktionsvirksomheder

Track & trace for produktionsvirksomheder

Track & trace-software er ikke udelukkende velegnet til store virksomheder. Takket være vores software fra SolutionWeb kan alle virksomheder have gavn af track and trace. Selv som produktionsvirksomhed med egen logistik kan du begrænse din administration og fordelene ved at bruge vores software kan udvikle din virksomhed. I nedenstående afsnit definerer vi track & trace og her kan du også læse om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed!

Hvad er track & trace?

Track & trace er de seneste år blevet utrolig populært indenfor logistikken i forbrugermarkedet. De fleste pakker kan spores via automatiserede systemer. Du kan se præcis, hvad pakkens status er. På leverandørens hjemmeside kan du se pakkens placering og (forventede) leveringstidspunkt. Det er dog ikke kun postbudene, der benytter disse systemer. Andre virksomheder har også mulighed for at tilbyde track & trace til deres kunder. Dette kan gøres ved hjælp af SolutionWebs løsninger . Denne software er særligt attraktiv for produktionsvirksomheder med egen logistik. Men hvad er fordelene ved at have dit eget track & trace-system?

Fordelene ved track & trace

Vi kalder vores software for Order Track & Trace, men det er meget mere end det. Softwaren i SolutionWeb tilbyder løsninger der forenkler og forbedrer hele den administrative proces. Mere automatisering, mindre administration og mere overblik – det er SolutionWebs filosofi. Track & trace er hjertet i denne software. Hvad er fordelene for din virksomhed?

Opdateret leveringsinformation

Du har altid nøjagtige track & trace leveringsoplysninger til rådighed . 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Mindre administration

Hvorfor bruge tid og energi på manuel administration når den kan administreres automatisk?

Automatiserede processer

Den automatiske software frigiver både tid og energi til investering i virksomhedens andre opgaver.

Og det er kun en lille del af de fordele, som denne software bringer. Softwaren foreslår yderligere den bedste rute for levering af varerne (ruteoptimering), dine kunder får indsigt i leveringsdatoen og du gør forretningsaktiviteterne til en smidig proces.

At lave din egen logistik som produktionsvirksomhed – et eksempel

Et par fordele er allerede blevet nævnt ovenfor. SolutionWeb hjælper virksomheder med at levere deres produkter ved hjælp af smarte track & trace-løsninger. Hvordan virker det helt præcist? Lad os diskutere et eksempel.

Det fiktive firma, BygværkXL, modtager en ordre. En kunde bestiller varer for at bygge et haveskur. Dette noteres i systemet. Hvis nogen fra BygværkXL ønsker at sammensætte ordren, kan de med det samme se, hvor mange af de produkter som skal benyttes til at bygge haveskuret, såsom træ, der er på lager samt hvor det er. BygværkXL-lastbilchaufføren tjekker også systemet for at finde den optimale rute. Når haveskuret bliver transporteret, kan kunden ved hjælp af track & trace se hvor haveskuret er og hvornår det leveres. Eventuelle spørgsmål besvares og kunden er tilfreds. Track and trace har altså tydelige fordele for både virksomhedens logistik og service overfor kunden.

Kontakt os

Vil du have mere information om track & trace-softwaren? Så tag et kig på videncenteret . Her finder du alverdens information om softwaren, og hvordan den kan hjælpe din virksomhed. Har du specifikke spørgsmål eller ønsker? Du kan ringe til os på (+45) 70 20 03 65 eller sende en mail på info@solutionweb.dk.

“Søger du en track and trace-løsning som produktionsvirksomhed? SolutionWeb har løsningen!

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?