Ruteplanlæging og Optimering

Er det den hurtigste, korteste, nemmeste eller længste rute der giver mest værdi?

Med de rette planlægnings- og optimeringsredskaber er disse oplysninger få klik væk. Vi tilbyder dig ruteplanlægning og optimering med mange forskellige funktioner, manuelt eller automatiseret, med understøttelse af kortoplysninger. Du kan til enhver tid træffe bestlutninger på basis af de oplysninger du synes giver bedst mening i de enkelte tilfælde. Understøttet af stærke algoritmer kan du nemt arbejde hen imod den mest værdifulde optimering for din kunde og din forretning og ved at blande Ordrekort og Flådepositioner, har vi mulighed for at give dig et fantastisk redskab til at træffe de bedste beslutninger i din forretning.

Ruteplanlægning har til formål at maksimere informationsniveauet hos alle involverede parter, og samtidig minimere udgifterne ved at optimere ruterne.

Dette kan f.eks. være på en optimering på tid, kørte kilometer eller bilbelastning. Ordredata kommer f.eks. fra webportal eller ERP integration. Herefter følger GEO-kodning for at kunne visualisere lokationerne hvor der skal hentes og eller bringes.

I ruteplanlægnings systemet er der mulighed for at køre flere scenarier igennem, for på den måde at optimere på de parametre som ønskes.

Karakteristika af EuroTMS ruteplanlægning er bla: brugervenlighed, kan køre stand-alone, bruger anerkendte algoritmer, optimering på tid, kilometer, vægt, minimering af tomkørsel, optimering af køretid.

Ydermere er vores ERP integrerede Ruteplanlægning så fleksibel og alsidig, at chauffører, modtagere og afsendere og ikke mindst administrationer har mulighed for at benytte rutedata.

Yderligere funktioner som EuroTMS ruteplanlægning kan udvides med:

  1. CO2 beregning
  2. MAUT beregning
  3. ADR specifikke ruter
  4. integreret kør- hviletid
  5. Miljøzoner
  6. mfl.

Klar til et (U)forpligtende møde

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?