Ruteplanlæging og Optimering

Hvad giver mest værdi:
– den hurtigste rute?
– eller den korteste rute?
– …?

Med de rette planlægnings- og optimeringsredskaber er disse oplysninger få klik væk.
Vi tilbyder dig ruteplanlægning og optimering med mange forskellige funktioner,
manuelt eller automatiseret, med understøttelse af kortoplysninger.
Du kan til enhver tid træffe bestlutninger på basis af de oplysninger du synes giver bedst mening i de enkelte tilfælde.
Understøttet af stærke algoritmer kan du nemt arbejde hen imod den mest værdifulde optimering for din kunde og din forretning.

Ved at blande Ordrekort og Flådepositioner, har vi mulighed for at give dig et fantastisk redskab til at træffe de bedste beslutninger i din forretning.
Vi giver dig:
– Bedre overblik
– Mindre administration
– Mere automatisering

Ruteplanlægning har til formål at maksimere informationsniveauet has alle involverede parter, og samtidig minimere udgifterne ved at optimere ruterne.
Dette kan fex være på en optimering på tid, kørte kilometer eller bilbelastning.

Ordredata kommer fex fra webportal eller ERP integration. Herefter følger geokodning for at kunne visualisere lokationerne hvor der skal hentes og eller bringes.

I ruteplanlægnings systemet er der mulighed for at køre flere scenarier igennem, for på den måde at optimere på de parametre som ønskes.

Karakteristika af EuroTMS ruteplanlægning er bla: brugervenlighed, kan køre stand-alone, bruger anerkendte algoritmer, optimering på tid, kilometer, vægt, minimering af tomkørsel, optimering af køretid.

Yderligere funktioner som EuroTMS ruteplanlægning kan udvides med:

– CO2 beregning
– MAUT beregning
– ADR specifikke ruter
– integreret kør- hviletid
– Miljøzoner
– mfl.

Ydermere er vores ERP integrerede Ruteplanlægning så fleksibel og alsidig, at chauffører, modtagere og afsendere og ikke mindst administrationer har mulighed for at benytte rutedata.

Baseret på en korrekt køretøjsprofil, miljøzoner, brohøjder, vejafgifter, farlig gods, timeslot management og ikke mindst køre- hviletid, kan vi optimere:

– rute
– transportomkostninger
– tid
– kundeservice

løsninger:
pakke 1:
pakke 2:
pakke 3:

De tekniske detaljer

  1. Siden 1997 har vi leveret let tilgængelige web abonnements løsninger, som skaber værdi  i din virksomhed. Vi tilbyder specialist erfaring, og en stor passion for at optimere din forretning.
  2. Da vi ser vores løsninger i et internationalt perspektiv, drager de nytte af hvad der foregår i verden omkring os, denne viden deler vi gerne.
  3. Vi arbejder for at vores løsninger ikke kun giver økonomisk mening i din forreting, men også bidrager til at løse vores alles aktuelle miljøudfordringer.

Download Specs Ark

Klar til et (U)forpligtende møde

©2021 - Design & programming by Replace

Log in with your credentials

Forgot your details?