Hvad er et warehouse management system?

På denne side kan du læse hvad et warehouse management system (WMS) er. Du kan også se hvilke fordele det bringer til virksomheder og hvad sådan et system kan bruges til. Leder du efter information vedrørende WMS og hvorfor det er relevant for din virksomhed? Så læs videre!

Hvad er et warehouse management system (WMS)?

Et warehouse management system er teknisk set under kategorien logistic execution systems. Disse er computersystemer som tager sig af direkte eksekvering af logistikker. Et WMS, forkortelsen for ordene “management warehouse system,” tager sig af en virksomheds inventarer og ‘supply chain’. De præcise funktioner af softwaren varierer fra virksomhed til virksomhed, men et WMS regulerer næsten altid anliggender omhandlende inventar og dets administrerering. Overvej følgende aspekter:

  • Indsamling af lager
  • Opbevaring
  • Processering og fjernelse af varer

Et WMS bringer mange fordele til en virksomhed. Du vil læse mere omkring dette senere. Brugen af software hjælper virksomheder med at operere så effektivt som muligt. Warehouse management systemet er et eksempel på dette. Manuel hører fortiden til; systemet sikrer optimal indgående opbevaring og udgående varer i et lager. WMS’ positive indvirkning er mærkbar gennem hele ‘supply chain’. Med et warehouse management system er varerne optimalt opbevaret og eksporteret.

Logistieke warehouse oplossingen
Overzichtelijk orderbeheer

Et WMS’ intelligens

Efter den generelle defintion af WMS vil vi gerne nævne nogle egenskaber som gør warehouse management system det hele værd. Disse er konkrete egenskaber som kommer direkte fra praksis.

En WMS er lagerets “all-rounder”

Et WMS holder styr på alle varernes lokationer, så du altid ved hvor bestemte produkter befinder sig. Selvfølgelig kan du klassificere varer som du ønsker, men WMS fungerer som et tydeligt system hvor al nuværende information kan findes.

Hvad gør WMS nyttigt?

Et WMS er nyttigt for forskellige formål. Det vigtigste fordele er forklaret nedenunder:

null

Bedre overblik

Et WMS tilbyder dig og din virksomhed bedre overblik. Ikke kun i lageret, men over hele ‘supply chain’. Et warehouse management system giver et tydeligt overblik over hvor varerne er. Både inden- og udenfor lageret.

null

Nemt at integrere

Et WMS er nemt at integrere med et ERP system. Der er ingen grund til bekymring hvis du har arbejdet med familiære systemer i en årrække. Et warehouse management system er betragtet som en værdifuld tilføjelse til det nuværende system og kan forbindes fint til en ERP-system eller andre (logistiske) integrationer.

null

Følg ordrer fra A til Z

Med WMS kan du følge ordrer fra start til slut. Fra køb til salg. Med track & trace software ved du altid hvor ordrerne er i processen. Yderligere kan du også tydeliggøre forventninger baseret på dette og muligvis dele dem med kunden.

Hvem er et warehouse management system nyttigt for?

Ordet ‘warehouse’ i forkortelsen WMS, tydeliggør, at dette er fordelagtigt for virksomheder med eget lager. Hvis din virksomhed har et lager, gælder fordele også for dig!

Vil du vide mere omkring warehouse management system og hvordan det kan hjælpe dig? SolutionWebs team svarer med glæder på alle dine spørgsmål. Kontakt os endelig via vores kontaktformular.

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?