Flådestyring – Tracking

Flådestyring eller Tracking er dit fundament til at træffe gode forretningsmæssige beslutninger.

Løsningen vi tilbyder dig, tager udgangspunkt i et avanceret webbaseret platform til visualisering af din flåde, herunder livetracking, historik, eco-drive, rapporter og mange andre funktioner, som understøtter beslutningstagningen og administrativ færdiggørelse af ordre.

En GPS log på køretøjer kan bruges til at informere kunder hvornår man rent faktisk har været hos dem. I tilfælde af diskussion om et køretøj har forvoldt en påstået skade, vil en GPS log også kunne underbygge ens påstande. Det betyder også at eventuelle diskussioner omkring hvem var hvor og hvornår (eller ikke var) hurtigt og effektivt kan kontrolleres og dokumenteres.

GPS-tracking på den smarte måde

Vi indsamler eksempelvis GPS data fra de enheder du allerede gør brug af i dag, eller de enheder vi leverer til dig og bruger således den data til at kontrollere og dokumentere arbejdsgangene. Eksisterende GPS enheder kan være fra et kølesystem fra ThermoKing fex. eller et flådestyrings system fra Transics, Carrierweb, Volvo Dynafleet, Man Telematics, Scania c200 mfl. eller en blanding af systemer.

På det interaktive kort med positioner, kan der ved mouseover eksempelvis vises ting såsom dato, tid, hastighed, bil id, rutenummer, temperaturer, antal ordrer på biler mm. Disse oplysninger kan også deles med kunder der selv ønsker at vide hvor langt deres leverance er. Vores Fleet Triptracker løsning gør det muligt at omsætte disse GPS data til rapporter til diverse dokumentation.

Uanset hvordan vi opbygger løsningen til dig kan følgende elementer anvendes til teknisk flådeoptimering:

  • Diesel Monitor – forbrug og tyveri
  • Dækmanagement
  • ARTD: Automatic Remote Tacho Download (automatisk tachograf download)
  • Temperatur og fugtigheds overvågning
  • Proactive service: Overvågning via canbus/fms til service planlægning
  • Dør- og lastrumssikring
  • Køretøjsadgang med kode
  • EcoDriving

Klar til et (U)forpligtende møde

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?