Digitale transportdokumenter (DocScans)

Digitale transportdokumenter (DocScans)

God dokumentation er af stor betydning ved transport af varer. Flere og flere virksomheder skifter fra papir til digitale transportdokumenter (DocScans). DocScans fra SolutionWeb er løsningen, der gør det muligt for dine mobile medarbejdere nemt at holde styr på deres dokumentation. Vores brugervenlige app er enkel og sikrer mindre administration og mere overblik.

Dokumenter fra mobile arbejdere

De mobile medarbejdere i din flåde er ofte på farten og har travlt med deres arbejde. Sørg for, at du ikke belaster dem ekstra med meget papiradministration. Ved hjælp af DocScans indsamler dine medarbejdere dokumenter eller fragtbrev. Det er også muligt at tage billeder af leveringssituationer. Alt er centralt lagret i skyen, så du altid har adgang til de rigtige data.

Deling af digitale transportdokumenter

Alle data, vi arbejder med, er lette at dele og læse. Det er også muligt at koble dokumentationen til regnskabssystemer. På den måde har du altid de rigtige data til rådighed, og du har overblikket til at træffe de rigtige beslutninger inden for din forretningsdrift. Det er også muligt at sende dokumenter. Har en chauffør f.eks. Brug for et dokument ved levering? Du trykker på knappen én gang, og dokumentet sendes.

Gem med digitale transportdokumenter (DocScans)

Ingen kan lide unødvendig administration, især hvis det er rodet. Vidste du, at søgning efter data og dokumenter kan tage op til 2 timer om dagen pr. Medarbejder? Vælg effektivitet og besparelser, vælg DocScans fra SolutionWeb! Ved at behandle digitale dokumenter på en sådan måde findes de let. Dette gør det let at gøre dem tilgængelige for de rigtige mennesker!

Strukturerede digitale poster med eller uden AI

Du kan vælge at bruge kunstig intelligens (AI) i dokumentationen af ​​digitale dokumenter. Ved at bruge dette kan du hurtigt finde kontakten, ordren, ruten eller køretøjet. Den smarte AI -software sikrer, at dine dokumenter læses bedre og bedre. Dette resulterer i yderligere behandling af disse data, hvilket betyder, at du automatiserer mere og bruger tid på administration.

Digitale transportdocumenten via cloud

Om SolutionWeb

SolutionWeb startede i København i Danmark og udvidede sig med årene til Holland. Takket være vores smarte apps, sporing og integrationer hjælper vi vores kunder med mere overblik, mindre administration og mere automatisering. Siden vores grundlæggelse i 1990’erne har mere end 10.000 mennesker i Europa brugt vores tjenester. Vil du vide mere om SolutionWeb? Lær mere om os, eller kontakt Douwe Hoekstra på (+31) (0)85-2735700 for mere information.

null

Tal med en ekspert

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?