Digital Dokument Håndtering

Digitale dokumenter giver dig bedre overblik, og mindre administration.

Ved at automatisere flere dokumentations processer som skal gentages igen og igen, kan vi hjælpe dig med rigtig meget værdi.

Uanset om du arbejder på kontor, som læge, som advokat, eller indenfor transport og logistik, så bliver dokumenter oftere digitalt, da det giver rigtig god mening af praktiske hensyn, det er nemmere at finde og behandle dokumenterne. Teoretisk er det også muligt at bruge meget mindrer papir for at skåne miljøet, og jo mere du vænner dig digitale dokumenter håntering jo nemmere bliver det er at arbejde uden papir.

Digitale dokumenter som kan underskrives digitalt har desuden den fordel at troværdigheden er i top, og at der kan bespares betragtelige summer og ikke mindst tid, på at fragte underskrevne fysiske dokumenter over hele jorden.

Praktisk betyder brugen af DocScans løsningen at du nemt kan emaile eller uploade dokumenter

Ud fra dit digitale dokument arkiv kan du linke til alle andre systemer som du ønsker: kundeportal, regnskabssystemer, mm. En rigtig værdifuld løsning i mange forretningsmæssige sammenhæng. Upload eller email f.eks. til:

  • kontakter
  • ordrer
  • dispatches
  • fleet enheder

Vi anbefaler at operere med to forskellige varianter i samme løsning;

  1. den almindelige arkiveringsprægede løsning og
  2. den der bruger AI som gør at dokumenter kan læses og at sysemerne kan handle på basis af læste oplysninger. F.eks. oprette ordrer på basis af et pdf dokument.

Klar til et (U)forpligtende møde

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?