Datakobling mellem logistiske systemer

Datakobling mellem logistiske systemer

Datakobling mellem logistiske systemer er vigtigere end nogensinde. Ved at træffe datadrevne beslutninger sikrer du et stærkt beslutningsgrundlag. SolutionWebs software indsamler alt den data i behøver for at træffe velfunderede beslutninger. Dette er muligt takket være den smarte brug af IoT (Internet of Things). Informationen fra vores software er struktureret så den præsenteres klart og tydeligt. Denne information sørger for, at i træffer de nødvendige beslutninger på et oplyst grundlag.

Automatisk IoT-dataindsamling

Internet of Things (IoT) er fremtiden for transport og logistik. En sektor der altid er i bevægelse. Vores intelligente software gør det muligt at sammenkæde alle elektroniske enheder i logistikkæden. Oplysningerne gemmes i skyen og er derfor altid tilgængelige.

Software – datakobling mellem logistiske systemer

IoT hjælper dig med at træffe datadrevne valg som sørger for, at din transport bliver mere sikker, effektiv og fleksibel. Desuden sparer du både tid og penge ved at træffe de rigtige, datadrevne, beslutninger!

Vil du benytte IoT i din virksomhed?

Leder du efter smarte apps, sporing og integrationer til at hjælpe dig med at træffe de rigtige valg for din virksomhed? Så kontakt os endelig!

Applikationsdatadrevet logistik

Der findes mange applikationer hjælper dig med hvordan du bruger smart data. Hos SolutionWeb rådgiver vi dig gerne om, hvordan du kan anvende mulighederne. Nedenstående kan du se nogle af de projekter, vi hjælper vores kunder med.

Om SolutionWeb

SolutionWeb startede i København i Danmark og har gennem årene udviklet sig til Holland. Takket være vores smarte apps, sporing og integrationer hjælper vi vores kunder med at skabe mere overblik, mindre administration og mere automatisering. Siden vores opstart i 1990’erne har mere end 10.000 mennesker i Europa brugt vores tjenester. Vil du vide mere om SolutionWeb? Lær mere om os eller kontakt Douwe Hoekstra på (+45) 70 20 03 65 for mere information.

null

Tal med en ekspert

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?