Geokodning

Transport med geokodning

At sende en sælger eller (lastbil) bil til den forkerte adresse kan koste dig mange penge. Derfor har transportører meget at vinde ved god brug af geokodning. Hos SolutionWeb har vi udviklet smart software, der bruger geokoder. Takket være geokodning reducerer du unødvendig adresseadministration. Dette gør det til et værdifuldt og pålideligt værktøj, der er uundværligt i et hurtigt udviklet transportmiljø.

Hvad er geokodning?

Geokodning involverer processen med at løse en tekstbaseret placering (f.eks. Et industriparknavn) i geografisk koordinering i breddegrad og længdegrad. For dem, der ofte transporterer varer, tilbyder geokodning en meget pålidelig måde at navigere på.

Effektiv adressestyring af din flåde via geokodning

Er du sikker på, at du har den korrekte adresse? Er du sikker på, at det vises korrekt på kortet? Er du sikker på, at din planlægning er vandtæt? Den slags spørgsmål hører fortiden til takket være SolutionWebs geokodning. Vi fjerner unødvendig adressestyring fra din administration. Vi giver en let og intuitiv måde at håndtere geokoder på.

Er leveringsstedet korrekt?

Vores innovative software bruger geokodning. Dette sikrer, at chaufføren har vished om, at han er ankommet til den korrekte adresse. For planlægning betyder dette også mere overblik gennem effektiv planlægningsstyring. Dette sikrer mindre angst og mere sikkerhed!

Smart automatiseringspartner

Stol på SolutionWeb -oplevelsen. Vi har hjulpet virksomheder inden for transport og logistik på vej siden 1990’erne. Ved smart automatisering sikrer vi mindre administration og mere overblik. Vores løsninger er konkurrencedygtige og omkostningseffektive. Stol ikke bare på os, stol på de mere end 10.000 brugere, der bruger vores tjenester hver dag!

Geocoding helpt je op het juiste adres te belanden

Om SolutionWeb

SolutionWeb startede i København i Danmark og udvidede sig med årene til Holland. Takket være vores smarte apps, sporing og integrationer hjælper vi vores kunder med mere overblik, mindre administration og mere automatisering. Siden vores grundlæggelse i 1990’erne har mere end 10.000 mennesker i Europa brugt vores tjenester. Vil du vide mere om SolutionWeb? Lær mere om os, eller kontakt Douwe Hoekstra på (+31) (0)85-2735700 for mere information.

null

Tal med en ekspert

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?