Sporing af mobil tid

Sporing af mobil tid

Er dine medarbejdere på farten meget for deres arbejde? Lægger du mærke til, at administrationen i det daglige trængsel er et forsømt barn? Vores software muliggør registrering af mobil tid og giver mere overblik og mindre administration! Alle vores løsninger er enkle og intuitive, så det har aldrig været lettere at holde tid. Vil du have mere information om mobilregistrering af arbejdstider? Så kontakt os!

Få arbejdstiden til tiden

For mange virksomheder er gentagen og rodet administration en stor hindring. Dette gælder bestemt den hektiske transport- og logistikverden, der aldrig står stille. Derfor vælger flere og flere virksomheder mere automatisering. Det gælder også mobil arbejdstidsregistrering. Alle tiders oplysninger registreres automatisk og behandles administrativt i systemet. Tiderne skal bare godkendes.

Mobiltidsregistrering for din flåde

Mange medarbejdere har travlt med deres arbejde i løbet af deres arbejdsdag. Administrationen i slutningen af ​​dagen er ofte en stor hindring. Vi har siden 1990’erne hjulpet virksomheder med automatisering med at bruge mindre tid på administration. Vi hjælper virksomheder som din. Du kan derefter tænke på:

  • Medarbejdere i rengøringsindustrien, der besøger forskellige adresser;
  • Servicemedarbejdere, der kommer til forskellige adresser for at udføre deres tjenester;
  • (Lastbil) chauffører, der læser og losser deres varer forskellige steder;

Hurtig dataoverførsel

Moderne teknologi gør administration let for alle involverede parter. Hos SolutionWeb har vi forskellige løsninger til registrering og håndtering af arbejdstider. Takket være forbindelser til skyen overføres data meget hurtigt, og tiderne er umiddelbart tilgængelige i dit system. Lang ventetid på medarbejdere hører derfor fortiden til!

blog-01

Om SolutionWeb

SolutionWeb startede i København i Danmark og udvidede sig med årene til Holland. Takket være vores smarte apps, sporing og integrationer hjælper vi vores kunder med mere overblik, mindre administration og mere automatisering. Siden vores grundlæggelse i 1990’erne har mere end 10.000 mennesker i Europa brugt vores tjenester. Vil du vide mere om SolutionWeb? Lær mere om os, eller kontakt Douwe Hoekstra på (+31) (0)85-2735700 for mere information.

null

Tal med en ekspert

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?