Tacho – arkivering

Tacho arkivering – arkiver fartskriverdata

Fra 1. februar 2021 kontrollerer færdselsstyrelsen mere strengt overskrivningen af ​​køre- og hviletider i vejtransport. For at undgå bøder bliver god tacho -arkivering stadig vigtigere. Men hvilken rolle spiller arkivering af tachodata i disse kontroller? Og hvordan kan tacho -arkiveringssoftware hjælpe dig med dette?

Tachograaf

Tachograf

Brug af digitale fartskrivere

Det er et stykke tid siden beslutningen om at indføre digitale fartskrivere blev pålagt. Den 1. juni 2006 besluttede den europæiske forordning (EF), at visse køretøjer skal være udstyret med en digital fartskriver. Denne afgørelse gælder for:

  • Lastbiler (tungere end 3,5 tons)
  • Køretøj til persontransport (mere end 9 personer).

Hvad registrerer en fartskriver?

En fartskriver registrerer køretid og tekniske oplysninger. Færdselsstyrelsen håndhævelse af køre- hviletidsreglerne har flere mål:

  • Forebyggelse af konkurrenceforvridning i transportsektoren,
  • Almen trafiksikkerhed
  • Beskyttelse af velfærd og sundhed for professionelle chauffører og andre trafikanter

Færdselstyrelsen intensiverer inspektionen af køre- og hviletider løbende. Den korrekte arkivering af tachodata er ekstremt vigtig i denne henseende.

Fartskriver (arkiverings) software – Tachoman Cloud

God fartskriverstyringssoftware opfylder forskellige krav. Vi fremhæver tre funktioner:

Dataindsamling fartskriver (1)

En første funktion er dataindsamling. Selvfølgelig vil du gerne have, at fartskriverdataene indsamles korrekt og fuldstændigt. Dette er et krav hvis du vil undgå bøder for brud på køre- og hviletider. Online læsning af fartskriveren er en stor fordel, fordi du straks har dataene til din rådighed.

Tacho -arkivering og datalagring (2)

En anden funktion ved tacho -arkiveringssoftware er sikker lagring og arkivering af tacho-data. Takket være den Automatiske Remote Tacho Download hentes dataene hver dag og gemmes og arkiveres straks. Dataene gemmes i EU for at overholde kravene i GDPR (General Data Protection Regulation).

Rapportering af fartskriverdata (3)

En tredje funktion af fartskriversoftwaren er at stille data og rapporter til rådighed. Dette sikrer at en eventuel kontrol kan forløbe hurtigt og gnidningsløs.

Tip: I vores blog kan du læse 20 grunde til at bruge Track and Trace Software!

Hvorfor er tacho -arkivering så vigtig?

Øget kontrol betyder også øget risiko for bøder. Et godt eksempel er hvis et køretøj i din flåde ikke har data for en ennkel dag, så kan du allerede blive idømt en bøde på 6.000,- dkk per manglende datadag. Dette er  sure penge,  som du sikkert foretrækker at investere i udviklingen af ​​din flåde eller virksomhed.

Tacho -arkiveringssoftware fra SolutionWeb

Korrekt arkivering af fartskriverdata er afgørende for at undgå bøder fra myndighederne. Sørg derfor for at bruge Tachoman Cloud fra SolutionWeb. Ved hjælp af vores solide og robuste løsning er du sikret et system, der fungerer for alle bilmærker, og spiller sammen med alle løsninger. Vil du høre mere? Kontakt Douwe Hoekstra, vores ekspert, når det kommer til tacho, apps, applikationer, tracking og webkodning til fordel for din virksomhed. Du kan træffe ham på telefonnummer: +4540558016.

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?