20 grunde til at bruge Tracking

Vil du reducere driftsomkostningerne og forbedre produktiviteten i din transportvirksomhed?
Et GPS-sporingssystem er det, du har brug for for at få bolden til at rulle.

1. Spar på driftsudgifter
Investering i et GPS-tracking-system eller et flådestyringssystem giver dig mulighed for at definere de korteste ruter til dine køretøjer, og dette vil hjælpe dig med at reducere brændstofforbruget, unødvendige overtidsomkostninger fører til øget indtjening.

2. Spar tid – “Tid er penge”
I transportbranchen har du forstået, hvor sandt udsagnet er. Der er lejligheder, hvor din flåde sidder fast i trafikken i flere minutter. Med et ordentligt flådestyringssystem vil dine flådeadministratorer være i stand til at vejlede chaufførerne om at undgå de travle gader på realtid.

3. Reducer nedetid
Dette er nøglen til at forbedre et transportvirksomheds produktivitet og rentabilitet. Telemetrisk GPS-sporingssystem hjælper dig med at tage informerede beslutninger og planlægge rejsen mere effektivt, hvilket reducerer drifttiden for dine køretøjer.

4. Optimer ressourcer
GPS Fleet tracking-løsninger giver dig mulighed for at overvåge dine køretøjer og få detaljeret indsigt i brændstofforbrug, førerens opførsel, motor tomgang osv. i realtid.
Med de data, der er hentet fra et flådestyringssystem, kan du udnytte dine ressourcer effektivt og identificere vigtige pengebesparende driftsdel.

5. Reducer forsikringsomkostninger
Forsikringsselskaber giver særlige rabatter på køretøjer, der er udstyret med GPS-sporingssystemer.

6. Maksimer brug af køretøjer
Du kan få mest muligt ud af dine transportkøretøjer ved hjælp af et GPS-sporingssystem.
Dine flådeadministratorer vil være i stand til at bruge dataene og analysen, der er opnået fra GPS-tracking-softwaren, for at eliminere køretøjets tomgangstid, reducere overhastighed og reducere brændstofforbruget.

7. Hold dine kunder glade
En loyal og glad kundebase er vigtigst for at drive en succesrig transportvirksomhed. Ved hjælp af GPS-sporing vil din flåde være i stand til at svare på servicekald hurtigt og nå dine kunder til tiden.

8. Vær mere forudsigelig
Usikkerhed i din transportvirksomhed er et strengt “NEJ”. Vær mere forudsigelig ved at give dine kunder nøjagtige leveringstider, trackinginformation i realtid og andre minutdetaljer.

9. Administrer dit feltpersonale og chauffører effektivt
GPS-flådestyringssystemer hjælper flådeadministratorerne med at styre chaufførerne effektivt. De kan hente de data, der er opnået fra GPS-sporingssystemet, analysere dem og tage korrigerende handlinger, når det er nødvendigt.

10. Optimer den økonomiske styring
GPS-logdataene giver dig mulighed for at analysere de ruter, der er taget af dine chauffører. Med disse data vil du være i stand til at foretage en omfattende resultat- og tabsanalyse og allokere dit budget i overensstemmelse hermed.

11. Overlegen ruteplanlægning
Ved hjælp af GPS-sporingsdata kan du identificere ruter, der sparer både tid og penge. Smart ruteplanlægning vil reducere uproduktivt arbejde og eliminere unødvendige brændstofudgifter.

12. Forøg antallet af ture
GPS-sporingssystemer kan hjælpe dig med at planlægge bedre. Dine flådeadministratorer vil være i stand til at tildele opgaver, når de finder et tomgangskøretøj. På den måde kan du øge antallet af ture pr. Dag. Flere ture betyder mere forretning.

13. Find dine aktiver
Med GPS-flådestyringssystemer kan du lokalisere dine mistede og stjålne køretøjer på kort tid. Reducer vedligeholdelsesomkostninger – Du kan også overvåge vigtige aspekter såsom motorolie og dit køretøjs generelle sundhed. Så du behøver ikke at bruge penge ved at tage dine køretøjer til en mekaniker for rutinemæssig inspektion. Snarere vil dataene fra flådestyringssoftwaresystemet hjælpe dig med at finde ud af, hvornår der virkelig er behov for en inspektion.

14. Reducer vedligeholdelsesomkostninger
GPS-sporingssystemer er udstyret med avancerede telematikfunktioner såsom køretøjsdiagnostik, brændstofniveauindikatorer, motortemperaturindikator. Du kan også overvåge vigtige aspekter såsom motorolie og dit køretøjs generelle sundhed. Så du behøver ikke at bruge penge ved at tage dine køretøjer til en mekaniker for rutinemæssig inspektion. Snarere vil dataene fra flådestyringssoftwaresystemet hjælpe dig med at finde ud af, hvornår der virkelig er behov for en inspektion.

15. Brugervenlighed
De kritiske oplysninger såsom placeringsdata, køretøjsstatus, førerens opførsel kan let fås ved hjælp af en GPS-flådestyringssoftware. Dine flådeadministratorer kan få adgang til dataene hvor som helst på mobiler, tablets og laptops.

16. Få rettidige advarsler
GPS-systemer kan sende SMS- eller e-mail-advarsler, når dit køretøj går ud af din forretningszone. Desuden kan softwaren sende rettidige meddelelser i tilfælde af ulykker og andre uheld, så du kan tage de nødvendige skridt.

17. Forbedret sikkerhed
At forbedre sikkerheden for dit feltpersonale ved at overvåge din flåde i realtid. I tilfælde af uheldige hændelser kan du yde direkte hjælp og support til dine chauffører. GPS-flådestyringssystemer kan også hjælpe dig med at implementere tovejskommunikation mellem drivere og flådeadministratorer.

18. Brug digital tidtagning
Du kan fjerne faktureringsafvigelser ved at bruge den digitale tidtagning. Desuden vil det også reducere forsendelsesnøjagtigheder.

19. Reducer papirarbejde
GPS-systemer hjælper dine chauffører, afsendere og ledere med at fjerne alt papirarbejde, da systemet automatisk kan spore og gemme minutoplysningerne og præsentere det i en brugervenlig form, når det er nødvendigt.

20. Vær konkurrencedygtig
Med GPS-flådestyringssystemer kan du reducere omkostninger, yde førsteklasses kundeservice og også holde dine medarbejdere glade.

 

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?