Undgå bøder for kørsel og hviletid

Undgå bøder for kørsel og hviletid

Som selvstændig vil du naturligvis undgå bøder for kørsel og hviletid. Beløbene for overtrædelser er ikke kun meget høje, der er også stadigt strengere kontrol med chaufførernes køre- og hviletider. Vores software hjælper dig med dette køretidsproblem ved at registrere, gemme og tydeligt rapportere køretider. På denne måde er chaufførerne i din flåde fit ved rattet, og du opfylder de juridiske krav.

Undgå bøder for overtrædelse af køre- og hviletider

At bøder uddeles så ofte, skyldes dels dårlig administration. Vi forstår udmærket, at administration ikke er den bedste aktivitet for dig og dine chauffører. Derfor hjælper vores smarte software dig med at automatisere køretidsproblemer. Siden 2007 har vi været i stand til at hjælpe mere end 10.000 brugere i Europa med dette.

Maksimal kontrol, minimal risiko

Vi sikrer automatisk, at du har maksimal kontrol over køretidens køretider, hvilket minimerer risikoen for bøder. Vi automatiserer mest muligt den administrative proces omkring fartskriverstyringen. Dette sikrer, at din virksomhed opfylder lovkravene, og at du undgår bøder for køre- og hviletider.

Hold styr på alle køre- og hviletider

Takket være blandt andet smart tacho-arkivering sikrer SolutionWeb-softwaren, at du altid har et ajourført overblik over alle køre- og hviletider. Du skal kun handle, hvis systemet angiver dette. Vil du vide mere om vores smarte løsninger? Kontakt os venligst.

Om SolutionWeb

SolutionWeb startede i København i Danmark og udvidede sig med årene til Holland. Takket være vores smarte apps, sporing og integrationer hjælper vi vores kunder med mere overblik, mindre administration og mere automatisering. Siden vores grundlæggelse i 1990’erne har mere end 10.000 mennesker i Europa brugt vores tjenester. Vil du vide mere om SolutionWeb? Lær mere om os, eller kontakt Douwe Hoekstra på (+31) (0)85-2735700 for mere information.

null

Tal med en ekspert

©2023 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?