Ordrehåndteringssoftware

Brugen af ​​ordrehåndteringssoftware har mange fordele. Ved at administrere dine ordrer korrekt giver du mere overblik og klarhed i din virksomhed. Du får plads til at fokusere på ting, der virkelig betyder noget. Og det er ofte ikke administrationen! Så leder du efter god ordrehåndteringssoftware? Lad SolutionWeb OrderBooking hjælpe dig.

 

Hvorfor bestille styringssoftware?

Det er vigtigt at besvare spørgsmålet, hvorfor du skal bruge ordrehåndteringssoftware. Svaret er enkelt: du har altid et ajourført overblik over dine ordrer. Flere og flere organisationer genererer en stor mængde data. Ved at kombinere disse data og forbinde systemer med hinanden sikrer du en stor konkurrencefordel. Mange funktioner er ikke kun automatiserede, dine ordrer behandles også pænt administrativt.

Ordreoversigt til kunder

Softwaren skaber ikke kun mere overblik i din virksomhed. Ved at integrere track and trace giver du også dine kunder indsigt i, hvor ordrer er. Ved hjælp af vores applikationer gør du track and trace information tilgængelig online. Dette kan fx gøres med en webportal i din husstil, eller via push-meddelelser via SMS eller e-mail.

For hvem er ordrehåndteringssoftware relevant?

Ordrehåndtering er interessant for virksomheder, der skal håndtere mange ordrer, som de skal transportere fra punkt A til B. Hos SolutionWeb ser vi, at en række sektorer har stor gavn af en god ordrehåndteringsapplikation. Du kan tænke på virksomheder inden for landbrugssektoren, industrien, logistik, transport eller som leverer tjenester på steder.

Ordre status

En vigtig del af ordrehåndteringssoftware er naturligvis oprettelse af ordrer. Derefter følger hver ordre en bestemt rute. Ved hjælp af vores løsning har du altid et overblik over statuser inden for ordrehåndtering. Du kan derefter tænke på:

Planlagte ordrer

Hvilke ordrer skal stadig produceres? Denne status giver dig et overblik over (presset på) din produktionsproces.

Aktuelle ordrer

Hvilke ordrer er allerede produceret og er klar til at blive sendt til dine kunder? Du bruger disse oplysninger til at forme dine logistikprocesser.

Afsendte ordrer

Denne del af softwaren giver dig et overblik over ordrer, der er på vej til dine kunder.

  • Tip: kombiner geokodning, naviger altid til din destinationsplacering på den bedste måde!

Ikke -fakturerede ordrer

Det er ordrer, der har nået deres destination, men endnu ikke er blevet faktureret. Ordrehåndteringssoftware kan informere din administration om dette.

Hvordan fungerer ordrehåndteringssoftware?

Du kan konfigurere ordreforbedringssoftware fuldstændigt på dine forretningsprocesser. Du går grundlæggende igennem følgende trin. For eksempel kan du registrere, hvilke (del) ordrer der er i et centralt system. Derefter giver du hver ordre en status (som du har tænkt på forhånd). Du gør derefter disse oplysninger tilgængelige i et centralt dashboard, så du altid kender status for din ordreproces!

Resultatet? Mere overblik i hele ordrehåndteringsprocessen, både for dig og for dine kunder!

Håndtere ordrer på farten?

Vidste du, at du også kan give din logistikafdeling en mobil medarbejder -app? Denne app består af flere funktioner, herunder mobil tidssporing, stregkodescanning og navigation. Og ikke uvigtigt: appen indeholder forskellige værktøjer relateret til ordrehåndtering!

OrderBooking fra SolutionWeb

SolutionWeb’s ordrehåndteringssoftware hviler på tre vigtige søjler. Med følgende punkter i tankerne har vi programmeret alle kodelinjer i vores værktøjer:

  • Bedre overblik;
  • Mere automatisering;
  • Mindre administration!

Ordrestyringssoftware – kontakt os

Vores virksomheds rødder er i Danmark, men vi har et stærkt fodfæste i Holland. Vores CCO & Partner, Douwe Hoekstra, er dit kontaktpunkt inden for apps, sporing og integrationer. Vi inviterer dig til at kontakte os uforpligtende om vores ordrehåndteringssoftware!

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?