Kedelig, kedelig, kedelig, derfor har vi automatiseret Co2 rapportering!

Kedelig, kedelig, kedelig! Derfor har vi automatiseret Co2 rapportering!

Transport og logistik  branchen bliver belastet med flere og flere regler og krav. En  kedelig tendens. Derfor automatiserer vi det vi kan, for at du kan gøre det du er god til: tjene flere penge, og minimere din miljøbelastning. Get Leaner, Go Greener som vi kalder det, kan godt gå hånd i hånd. 

Automatisk Co2 beregning og optimering iflg ISO standard

stra.com platformen stiller en del (automatiserede) redskaber til rådighed, for at minimere den administratitive byrde, ikke kun transport- og logistik mæssigt men også ifm krævede rapporteringer. Om det er nuværende krav eller fremtidige, vi er fortalere for at genbruge data og automatisere de processer vi kan. Opbygningen af stra.com platformen sikrer bla en Co2 beregning efter ISO 14083 standarden, som er den de fakto standard indenfor området. Ruteoptimeringsværktøjer giver desuden en mulighed for at minimere værdierne og dokumentere overfor kunder og myndigheder.

Mere overskud, mindre Co2

Get leaner, go greener. Optimering af arbejdsgange har i vores erfaring ikke kun en betydning for virksomhedens lønsomhed, men kan med fordel kobles sammen med minimering af Co2. Digitalisering af arbejdsgange minimerer brug af papir; ruteoptimering sikrer minimering af brændstofforbrug; Tetris Loader sikrer maksimal udnyttelse af fragtkapacitet; brug af flådestyring sikrer intelligent transportstyring ifm trafikudfordringer og returtransporter; digitale systemer sikrer mindsking af uhensynsmæssig medarbejder adfærd så som tomgang, ekstrem acceleration og bremsning; anvendelse af Iot sensorer kan automatisere arbejdsgange med fex fyldegrads monitorering, som automatisk kan sikre afhenting af fex containere.
Digitalisering og optimering af processer kan derfor sikre en bedre indtjening og specielt indenfor transport og logistik systemer, mere styr op Co2 forbruget.

Fuld kontrol

Selvom stra.com platformen automatiserer mange processer, er målet at sikre fuld kontrol med de data du arbejder med. Fuld kontrol betyder også indsigt i data så du til enhver tid ved hvad du har med at gøre og hvordan du bedst håndterer dine data. Platformen sikrer en intuitiv of logisk (for de fleste) fremgangsmåde i databehandling og anvendelse. Kontrollen sikres ved at vi har indarbejdet både teori og kunde erfaringer i platformen. Datadeling med andre systemer som bruges som ERP systemer, kundeportaler, eller andre er også en del af at have fuld kontrol over sine egne data.

Overholdelse af Lovgivning og Standarder

Transport og logistik  branchen belastes med flere og flere regler og krav. En kedelig udvikling synes vi og derfor automatiserer vi de processer og rapporteringer som vi kan, for at virksomheden kan gøre det den er god til: tjene flere penge, og minimere din miljøbelastning. Get Leaner, Go Greener som vi kalder det, kan godt gå hånd i hånd.

Genbrug af data er stadig en primær kilde til arbejdsprocesoptimering!

null

Konkurrencefordel og Differentiering

Bæredygtighed bliver i stigende grad en differentieringsfaktor i markedet. Transport- og logistikvirksomheder, der kan dokumentere deres indsats for at reducere CO2-udledning, kan opnå en konkurrencefordel og tiltrække kunder, der søger miljøvenlige løsninger. Desuden er det vores påstand at Co2 optimering sikrer bedre indtjening til virksomheden selv.

null

Effektiv Ressourceudnyttelse

Ved at overvåge CO2-forbruget kan virksomheder identificere områder, hvor der kan gøres forbedringer. Dette kan føre til mere effektiv brug af ressourcer og reducere omkostningerne. Udover et grønnere image overfor kunder, betyder reducerede omkostninger samtidig en øget indtjenings mulighed.

null

Get Leaner, Go Greener!

Solutionwebs’ mål er at motivere og støtte virksomheder i deres bestræbelser på at reducere deres miljømæssige fodaftryk samtidig med at de optimerer deres drift. Vi tror på, at det er muligt at opnå økonomisk vækst samtidig med at man tager hensyn til planeten, og vi er dedikerede til at støtte virksomheder i denne vigtige rejse mod en mere bæredygtig fremtid.

Klar til et (u)forpligtende møde?

Vi vil gerne tale med dig om, hvilke (standard) løsninger vi kan hjælpe dig med. Vi tilbyder dig mange års erfaring og indsigt i, hvad der virker, og hvad der ikke gør.

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?