Inkluder dine mobile medarbejder digitalt i din forretning, brug apps!

Inkluder dine mobile medarbejder digitalt i din forretning, brug APPs!

Det betaler sig. Planteservice, kloakkere, tagrenderensere, haveservice, containertransport, maskintransport, transport og monteringsservice, brancherne er mange der kunne have gavn af en mobil medarbejder app. Har du noget der virker, så bliv inspireret, har du ingen, eller en løsning der IKKE virker, så kan du risikofrit prøve vores APP.

Digital afrapportering og dokumentation

En mobil medarbejder app har til formål at fjerne alt papir i din virksomhedsprocesser. Den mobile medarbejder slipper for at skrive, slipper for at holde styr på noter, og kan styres i større udstrækning i udførelsen af opgaverne. Kontoret slipper for at indsamle (!), læse, tyde, indtaste, vente på, og kontrollere papirraportering. Erfaringerne viser at brug af APPs sikrer mod fejl, fremskynder fakturering, minimerer fejl, allesammen elementer som gavner din forretning. Ønskes transparens eller en fælles vej til at kommunikere med kunderne via en kundeportal, kan det være en rigtig god ide også at benytte billeddokumentation. På denne måde kan man dokumentere før og efter, indfotografere dokumenter, dokumentere arbejdssituationer som fex blokkering af adgang til arbejdsstedet. Arbejdsopgave specifikke tidsregistreringer kan enten bruges til fakturering af arbejdstimer eller interne oplysninger til efterkontrol af kontrakter og aftaler.
Test det selv, det er uforpligtende og risikofrit.

Nemmere for medarbejderne

På den mobile side, “risikerer” man at få glædere medarbejdere.
Digital understøttelse betyder en nemmere dagligdag for de mobile medarbejdere. Alle oplysninger findes og noteres et sted, ingen papirslapper der skal skrives på, og som skal medarbejderen skal huske at aflevere. Appen fungerer som rettesnor til arbejdsprocessen, og understøtter den mobile medarbejder i at færdiggøre opgaverne efter virksomhedens retningslinier. Vi bruger en del ikoner i vores APPs, dette er både mere behagelig at se på end en masse tekst, men er først og fremmest tiltænkt medarbejdere der måske ikke er superglade for at læse og skrive, og dermed får nemmere at navigere igennem APPen og arbejdet.

Øget fakturering

En mobil medarbejder APP har også en vigtig administrativ fordel. Ved at den mobile medarbejder afslutter en opgave digitalt via APPen, er dette direkte tilgængelig på kontoret. Hvis ikke der er sat en automatisk procedure op, kan en administrativ medarbejder tage fat i opgaven og fakturere den. I den mobile medarbejder APP er der desuden mulighed for at tilføje en del data vedr en opgave. Udover billeddokumentation er der mulighed for nemt at registrere hvor længe man har arbejdet på en opgave, hvilken ekstra produkter man fex har forsynet kunden med, alt dette kan direkte faktureres. Ingen tid, ingen leverede produkter glemmes, hvis bare de noteres i APPen.

Styr på processen = gladere kunder

En mobil medarbejder APP sikrer at man får styr på de arbejdsprocesser i sin virksomhed. Når dette  foregår digitalt, får man adgang til en masse data og viden, som man kan tage beslutninger på. endnu vigtigere er at dele data og viden med kunder. Dårligt nyt er bedre en intet nyt! Har virksomheden besluttet sig for at dele viden med kunderne, kan dette foregå via en kundeportal. For kunden bliver det derfor nemmere selv at søge frem til oplysninger. Dette aflaster virksomheden og den nemme tilgang til data sikrer også at kunden vurderer samarbejdet på andet en kun pris. Brugen af APP og dertil koblet kundeportal sikrer derfor at man kan vise sine kunder man har styr på sit, hvilket sikrer en glad kunde.

null

Bedre Kvalitetskontrol

Mobile medarbejder apps gør det muligt at indsamle data om arbejdsopgaver i realtid, hvilket forbedrer kvalitetskontrollen og identifikationen af eventuelle problemer.

null

Motivation af Medarbejdere

Brugen af teknologi og moderne arbejdsværktøjer kan øge medarbejdernes motivation og engagement, da det giver dem ressourcer, der letter deres arbejde.

null

Get Leaner, Go Greener!

Solutionwebs’ mål er at motivere og støtte virksomheder i deres bestræbelser på at reducere deres miljømæssige fodaftryk samtidig med at de optimerer deres drift. Vi tror på, at det er muligt at opnå økonomisk vækst samtidig med at man tager hensyn til planeten, og vi er dedikerede til at støtte virksomheder i denne vigtige rejse mod en mere bæredygtig fremtid.

Klar til et (u)forpligtende møde?

Vi vil gerne tale med dig om, hvilke (standard) løsninger vi kan hjælpe dig med. Vi tilbyder dig mange års erfaring og indsigt i, hvad der virker, og hvad der ikke gør.

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?