Fleetmanagement til Elektriske Køretøjer (EV)

ELbilers funktioner nu del af standard Flådestyringsplatform

Flådestyring med ekstra fokus på el-køretøjer (EV) er nu landet på vores platform. Get Leaner, Go Greener har lige fået et ekstra hak opad. 🙂

En ny status “Lader”, er tilføjet til oversigten.

Flådestyringsplatformen har nu fået en ekstra status: “Charging”, eller på dansk: lader. Dette er vigtig information sammen med hvor meget der er ladet for at kunne vurdere hvornår køretøjet kan være klar til at rulle igen. Det angives tydeligt hvilke køretøjer der er opladet og klar til brug, hvilket muliggør en mere effektiv og tilgængelig flåde.

Nyt tab med Ladnings detaljer

Her kan du gennemgå alle køretøjets opladningsaktiviteter og se, hvor meget energi der er blevet opladet. Denne funktion giver dig et detaljeret indblik i, hvordan køretøjet bliver opladet, hvornår det sker, og hvor meget energi der tilføjes batteriet. Dette er en værdifuld information, der kan hjælpe med at optimere opladningsrutiner og planlægge ture mere effektivt.

Ladeaktivitet vises på kort

Når du kigger på kortet, vil du nu kunne se markeringer for de steder, hvor opladningsbegivenheder har fundet sted. Hvis du klikker på en opladningsstation, vil der dukke en informationsboks op med alle vigtige detaljer om opladningen. Dette inkluderer information som opladningsniveau, tidspunkt for opladning og eventuelle bemærkninger. Denne funktion gør det utrolig nemt at få et hurtigt overblik over opladningshistorikken for hvert køretøj. Det kan være afgørende for at holde styr på, hvor og hvornår dine køretøjer er blevet opladet, og sikre, at de er klar til brug, når det er nødvendigt.

Eneriforbrug er tilføjet til Historik

To nye EV målinger, nemlig den forbrugte energi og gennemsnitligt forbrug, er blevet tilføjet. Disse giver dig mulighed for at få et detaljeret indblik i, hvor meget energi hvert køretøj har forbrugt under sine ture. Med oplysninger om den samlede energiforbrug og den gennemsnitlige forbrugshastighed kan du bedre vurdere køretøjets effektivitet og finde måder at optimere dets energiforbrug på. Dette er afgørende information, der kan hjælpe med at træffe informerede beslutninger om flådeoptimering og brændstofeffektivitet.

Revolutionerende: Elektrificering Integreret i Én Flådestyringsplatform!

null

Trip udvidet med ladestatus og forbrug

Den udvidede Trip-funktion giver dig nu mulighed for at få et dybere indblik i dine elektriske køreturers ydeevne. Med tilføjelsen af ladestatus og forbrugsdata kan du nu følge hvert aspekt af dine ture med præcision og nøjagtighed. Dette giver dig mulighed for at optimere ruter, planlægge opladninger mere effektivt og maksimere energieffektiviteten for din flåde af elektriske køretøjer.

null

Ny opladnigsrapport 

Denne funktion giver nu brugerne omfattende indblik i energiforbruget hos elektriske køretøjer i en angivet tidsramme. Rapporten tilbyder både et sammenfattende overblik og en detaljeret liste over opladninger, hvilket giver et holistisk billede af brugen af elektriske køretøjer.

null

Get Leaner, Go Greener!

Solutionwebs’ mål er at motivere og støtte virksomheder i deres bestræbelser på at reducere deres miljømæssige fodaftryk samtidig med at de optimerer deres drift. Vi tror på, at det er muligt at opnå økonomisk vækst samtidig med at man tager hensyn til planeten, og vi er dedikerede til at støtte virksomheder i denne vigtige rejse mod en mere bæredygtig fremtid.

Klar til et (u)forpligtende møde?

Vi vil gerne tale med dig om, hvilke (standard) løsninger vi kan hjælpe dig med. Vi tilbyder dig mange års erfaring og indsigt i, hvad der virker, og hvad der ikke gør.

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?