Forebyg eksploderende dæk & autobalancer

Forebyggelse og reparation af et fladt dæk

Et eksploderet dæk på en lastbil kan have katastrofale konsekvenser. Ikke alene er trafiksikkerheden i fare, men dette medfører også mange andre omkostninger. Forebyggelse af  eksplodering af dæk på lastbiler er derfor af stor betydning. Ved at behandle lastbilsdæk med ride-on gel kan du delvist forhindre eksplosion af dæk og reparere dem med det samme. Gelen forsegler punkteringer op til 6,4 millimeter i diameter.

Ødelagte lastbil dæk

Dæk er kontakten mellem dit køretøj og vejen. Det giver mening, at hvis de går i stykker, har du store problemer. Vidste du, at 25% af al uplanlagt nedetid i transport skyldes ødelagte dæk? Og vidste du, at 90% af dækfejl skyldes langsomt utætte dæk? Ved at bruge Ride-on gel forhindrer du ødelagte lastbilsdæk. Gennem dokumenteret teknologi, der også bruges i militære køretøjer, lukkes huller op til 6,4 millimeter i diameter automatisk. Dette sker på få sekunder, så du oplever kun et minimalt tab af dæktryk. Hullet lukkes derfor automatisk af Ride On Gel,  uden livstruende situationer, hvor trafikanternes sikkerhed er på spil.

Behandl dæk med Ride-On gel

Hvordan fungerer Ride-On Gel-behandlingen? Den store fordel ved gelen er, at du kan behandle dækkene inden for et minut hver. Materialet sprøjtes ind i bæltet, hvorefter selve båndets centrifugalrulle gør sit arbejde og spreder det. Som en ekstra fordel balancerer dækket sig selv gennem hele dets levetid.

Lastbilens dæk kan tømmes langsomt for luft

Lastbilsdæk kan tømmes langsomt, især når de kører mange kilometer, og når der er tung belastning. Ved kort behandling af hvert dæk med gelen lukkes disse huller automatisk. Så du slipper for at skulle bruge vejhjælp, når det er for sent!

Læs også: grunde til at Track en Trace software.

Konklusion – forhindring og reparation af udblæsning af lastbiler

Det er klart, at du vil forhindre et fladt dæk på en lastbil og reparere det så hurtigt som muligt. For mere sikkerhed, vælg at behandle dækkene med Ride-on Tire gel. På denne måde kan du forhindre flade dæk. Vil du vide mere om dækoptimering? Kontakt gerne vores specialist Douwe Hoekstra for en uforpligtende introduktion via +4540558016

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?