Track & trace af last

Track & trace

Track and trace-software er afgørende for enhver virksomhed, der har med transport af varer at gøre. En nyttig funktion er sporing af last. For organisationer, der transporterer værdifuld last, er det en stor tryghed altid at kunne lokalisere dens placering. Dette kan du læse mere om i denne videnscenter artikel.

Hvad er track & trace?

Lasten kan afsendes med en tracker hvilket gør det muligt at spore lasten og angive dens placering. Grundlaget for track and trace er et GPS-signal, som står for Global Positioning System.

Hvorfor spore lasten?

Track and trace er meget nyttigt for transportører, der transporterer værdifuld last fra A til B. Dette gælder også, selvom transport ikke er fokusområdet for din forretning, men du stadig sørger for transport logistik. Dette er typisk for industrisektoren. Fragten inden for industrisektoren er ofte meget værdifuld og derfor er det en stor tryghed at kunne følge med i dens placering gennem transporten. Dataen er tilgængelig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen og den kan tilgås hvor som helst via mobiltelefonen eller gennem computeren. En anden fordel er, at man kan integrere dataen med et eventuelt eget ordresystem.

Logistieke warehouse oplossingen

Kend lastens placering

Du kan levere forskellige dele af din last med din egen tracker. Dette giver dig ikke kun et overblik over varens placering, men dine kunder kan også tilgå placeringen af deres personlige varer! Det giver ligeledes kunden en tryghed, da de ved præcis hvornår deres varer bliver leveret.

“En informeret kunde er oftest en tilfreds kunde. Brug vores software til at kommunikere opdaterede sporingsoplysninger til kunden.”

Hvor kan min last spores?

Det er lige meget, om du transporterer via land-, sø- eller luft. Med SolutionWeb kan du spore din last hvor som helst, når som helst. Vidste du, at sporing luftfragtcontainere er et af vores specialer? Om du har få eller mange leveringer kan du altid nemt skræddersy den bedste track and trace løsning!

Logistiek volgsysteem

Vil du også spore din last?

Lyder denne artikel interessant? Vil du vide mere om vores track and trace muligheder? Kontakt os gerne på (+45) 70 20 03 65 eller dh@solutionweb.dk. I Holland, Tyskland og Danmark hjælper vi virksomheder med at blive mere automatiseret og dermed skabe bedre overblik og mindre administration.

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?