Tetris Loader: spar 43% i Co2 med dobbeldækker læsning

HyliFlex -Tetris Loader: spar 43% i Co2 og tjen penge på det.

Get Leaner, Go Greener. Vi mener at man både kan være mere miljøbevidst og tjene penge på det. Klimaændringer, luftforurening, sundhed, ressourcespild og meget mere er vigtige elementer i valg af løsning. Tetris Loader er et eksempel på en løsning der sparer op til 43% Co2 i forhold til klassisk transportudstyr. Vi taler her om muligheden for at fordoble den anvendbare transportkapacitet fra fex 33 paller til 63 paller. 

Reduceret CO2-udledning

HyliFlex- Tetris Loader medvirker til at nedbringe Co2-udledning væsentlig med 43%. Bedre udnyttelse af lastkapaciteten, færre transporter, og dermed færre lastbiler på vejene, leder til mindre Co2 udlening.  Beregninger viser op til 43% reduktion i CO2-udledning som et resultat af brug af HyliFlex – Tetris Loader. Tallene påvirkes også af færger, broafgifter og maut. Disse er ikke medregnet i disse tal.

Bedre økonomi

HyliFlex – Tetris Loader tillader hurtig og fleksibel lastning af fladvogne og trailere i 2 niveauer. Ved at optimere lastningsprocessen kan man minimere ventetid og øge produktiviteten. Dette resulterer i mindre tid brugt på lastning og losning af varer, en større udnyttelse af lastbilen og et bedre arbejdsmiljø. Bergeninger viser op til 68,2% større indjtening.

Optimal udnyttelse af lastkapacitet

HyliFlex – Tetris Loader muliggør optimal brug af lastkapaciteten uanset sammensætningen af varerne. Ved at udnytte pladsen i fladvogne og trailere bedre kan man mindske antallet af ture og transportmidler, der er nødvendige for at transportere varer. Dette bidrager til at reducere CO2-udledningen og opnå en mere effektiv og økonomisk transport.

“HyliFlex-Tetris Loader: systemet er effektivt, fleksibelt, hurtigt og sikkert! Et genistreg fra www.lavmands.dk

null

ROI 6 måneder

En ROI på 6 måneder betragtes generelt som en relativt kort tidshorisont, og betragtes derfor som en attraktiv investering.
En kortfristet ROI er særligt attraktiv, da deen korte tilbagebetalingsperiode mminimerer risikoen af investeringen.

null

7 Air Cargo ULD paller i 1 trailer!

En variant specielt til luftfragt ULD paller tillader helt op til 7 ULD Air Cargo Paller i 1 trailer.

null

Reduceret behov for gaffeltruck

HyliFlex-systemet gør det muligt at udføre lastning og losning ved hjælp af en palleløfter eller en elektrisk stabler, hvilket eliminerer behovet for gaffeltruck. Dette resulterer i besparelser på brændstofforbrug og CO2-udledning forbundet med drift af gaffeltruck.

Integreret platform ordrer og planning – også med Tetris Loader!

Vores STRA.COM platform ordrehåndteringsplatform spiller fint sammen med Tetris Loader udstyr, da STRA.COM tager fleksibelt højde for antal pallepladser som der kan bookes på. Derfor er en kombi af Tetris Loader udstyr og STRA.COM ordre håndterings platform rigtig god. Kombinationen giver dig både 63 pallepladser på en bil, men samtidig de gode booking og planlægnings redskaber fra STRA.COM platformen. Kontakt os eller Per@lavmands.dk for yderligere.

Klar til et (U)forpligtende møde

Vi vil gerne snakke med dig, om hvilke (standard) løsninger vi kan hjælpe dig med. Vi tilbyder dig mange års erfaring og indsigt i do’s and dont’s.

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?