Tachograf og køre- og hviletids løsning

Minimer din bøderisiko, GDPR compliant, Effektiv og nem, Automatiske rapporter, klar til næste generations teknologi.

Nem indsamling, manuel eller automatisk

Vi tilbyder dig valget mellem nem indsamling, enten manuelt eller automatisk, alt efter dine præferencer og behov. Uanset om du ønsker at tage styringen selv eller overlade det til vores automatiske system, sørger vi for, at løsningen passer til dine behov. Automatiske varsler via SMS og e-mail holder dig ajour men snarlige upload frister eller overskridelser, så du altid er informeret og kan reagere i tide.

Sikkerhed & opbevaring

Datasikkerhed er vores højeste prioritet. Køre- hviletids data som mangler kan blive en rigtig dyr “fornøjelse”. Teknikken sørger for at det du uploader manuelt eller automatisk bliver opbevaret forsvarligt og sikkert. Dette har vi gjort og lykkedes med siden 2007.Alle de indsamlede data, som vi håndterer, opbevares inden for grænserne af EU.

Tydelig rapportering som sendes automatisk til dig

Vi har udviklet TachoMan Cloud systemet til at tilbyde dig ikke blot nem og hurtig indsamling og opbevaring af data, men også en brugervenlig og automatiseret måde at præsentere oplysninger på. Vores automatiske rapporter er designet til at være klare, overskuelige og letforståelige. Du behøver ikke selv at lede efter eller manipulere med dataene – vi sender automatisk rapporterne direkte til dig. Dette betyder, at du altid er i stand til at holde øje med din køre- og hviletid, uden at skulle søge efter informationen, således at du allerede her opfylder egenkontrolskravet.
Rapporteringen understøttes af et antal Monitorerings funktioner som silkrer signalering af: Ukendte Chauffører på dine biler, Kørsel Uden Kort, og en Data Control for at sikre at du har alle data for alle dage, dvs at der ikke er “huller” i kalenderen hvor der mangler data.

ARTD
Automatisk Remote Tacho Download

Selvom mange kunder er rigtig gode til det, er det ikke godt at skulle huske lovens udlæsningsfrister. Manuel download kræver både tid og udstyr. Derfor er det en rigtig god ide atautomatisere disse processer. Det giver større datasikkerhed, mindre arbejde, og endnu færre risici for at stå uden data, og dermed ønødige bøder. Derfor er det vigtigt at overveje om ARTD giver mening i din virksomhed. Teknikken er idag så gennemprøvet at det efterhånden er sjælden at der opstår tekniske problemer. Skulle der være det, byder TachoMan Cloud løsningen altid en manuel fall back løsning indtil teknikken er rettet til.

Kom Gratis igang med TachoMan Cloud Arkiv versionen

Er du bruger af vores stra.com TMS løsning har du mulighed for at starte med en Tacho Arkiv løsning til nul (0,-) kr. + moms. 🙂
Hvis du ikke selv har download udstyr, kan dette fås i vores shop:
https://solutionweb.dk/vare-kategori/tacho/

Når der er behov for dataanalyse, rapportering, monitorering og alarmering, kan Tacho Arkiv løsningen opgraderes til en betalende TachoExpert aftale. Kontakt os for at høre hvad din pris er.

TachoMan Cloud løsningen fungerer med alle biler, alle typer Tachografer og systemer:

Scania,Volvo, MAN, Renault, Iveco, Mercedes, Intellic, Stoneridge, VDO, Trimble, Fleetboard, Webfleet, Transics, mfl., manuel eller automatisk indsamling (ARTD-automatisk remote tacho download), minimer bøderisiko, 99,99% oppetid, EU løsning (GDPR), daglid download, gratis automatiske sms og email varsling, intiuitiv platform, 12x billigere end andre løsninger, uafhænig af biltyper, teknik, organisationer, frit valg af rådgiver eller advokat, dansk support, dansk opfindelse, mange integrations muligheder, autorapportering, basis hardware altid på lager, klar til næste generations tachografer, også til kassevogne fra 2026,

Klar til et (U)forpligtende møde

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?