Manuel download af tachograf filer: 6 grunde til at det stadig er en god løsning

Manuel tacho download:
undgå bøder, bøvl og opfyld lovens krav

Der tales rigtig meget om ARTD- Automatisk Remote Tacho Download. En rigtig god løsning for mange. En god gammel løsning som den manuelle download kan dog stadig være en god løsning til sikring af dine data. Eksempler kan være virksomheder med få køretøjer, nystartede virksomheder, sæsonvirksomheder som fex indefor landbrug og turist, ved behov for en fleksibel løsning, ved specielle kørselsmønstre, eller virksomheder med sjælden tachograf pligt.

Fleksibilitet og økonomi

Manuel download giver dig fuld kontrol over, hvornår og hvordan du henter dataene fra tachografen.
Dette niveau af autonomi er specielt godt, når det er nødvendigt at have dataene tilgængelige øjeblikkeligt eller på præcise tidspunkter.

Med manuel download kan du tilpasse dataindsamlingen til dine specifikke behov og arbejdsmønstre, hvilket gør det til en meget fleksibel løsning.

Manuel download tilbyder både økonomisk overkommelighed og en høj grad af fleksibilitet. Denne løsning indebærer ikke betydelige investeringer i dyrt udstyr og koblet sammen med cloudbaserede tjenester, kan det være en særdeles omkostningseffektiv løsning velegnet til mange forskellige virksomheder.

Enkel implementering og nem håndtering

En manuel download løsning betyder enkel implementering.
Manuelt download kræver ikke komplekse installationer eller dyre systemopdateringer.
Det kan være så enkelt som at bruge en downloadnøgle eller en anden enhed, der kan forbindes til tachografen.
Når data er downloadet manuelt, kan de nemt arkiveres på fysiske medier eller i en simpel filstruktur på en computer, hvilket giver en simpel og direkte måde at opbevare og tilgå historiske data.
Hertil kan der nemt kobles en cloudbackup løsning til for at sikre at man overholder myndighedernes krav om professionel databackup.

Lovlydighed og afprøvet teknologi

Manuelt download af køre- og hviletidsdata er en effektiv metode, der sikrer, at virksomheder kan overholde de gældende lovgivningskrav.
Denne tilgang giver virksomhederne mulighed for nøje at planlægge, hvornår de indsamler data.
Disse data er afgørende, ikke kun til lovgivningsmæssige inspektioner, men også til virksomhedernes interne revisioner og analyse.
Sikring af regelmæssig indsamling af data sørger for at lovkrav overholdes.
En manuel download-løsning benytter sig desuden af afprøvet og pålidelig teknologi, hvilket sikrer en robust og sikker håndtering af data.
På denne måde mindskes risikoen for teknologiske fejl eller datakorruption, som ellers vil kunne opstå.
Denne traditionelle tilgang sikrer, at dataene forbliver intakte og upåvirkede af de hyppige opdateringer og ændringer, som kan ske med moderne IT-systemer.
Desuden giver den manuelle proces en ekstra sikkerhedslag, da den kræver fysisk interaktion, hvilket reducerer risikoen for eksterne indgreb eller hacking.

Vores erfaring og anbefaling

Vi valgt at tilbyde to manuelle løsninger, en til kortudlæsning ved hjælp af en kortlæser med eget software og en anden løsning til udlæsning af førerkort og tachograf i en løsning: Actia DBox2.

Løsningerne har en god balance mellem pris, pålidelighed, kvalitet og brugervenlighed.
Actia DBox2’s robuste og højkvalitets ydeevne til en overkommelig pris, kan integrere vores egen software for en skræddersyet og brugervenlig oplevelse.

Kortlæseren tilføjer et lag af fleksibilitet og gør det muligt for chaufførerne nemt at overføre data fra deres personlige kørekort, hvilket optimerer hele processen.
Denne strategiske sammensætning af hardware og software sikrer ikke kun en omkostningseffektiv løsning, men garanterer også en høj grad af pålidelighed og effektivitet i vores daglige drift.

Vælg denne tilgang for en afprøvet stabil og effektiv løsning som har bevist sit værd i markedet siden 2007. Da vi har egen import kan vi sikre gode priser, og endnu bedre support og vejledning, skulle det behøves.

Gratis tachoprinter papir så længe lager haves ved hver bestilling!

null

Gratis TachoMan Cloud Arkiv

I kombination med fex en Actia Dbox2 er vores gratis TachoMan Cloud Arkiv løsning en stærk og pålidelig løsning til professionell dataopbevaring til nul (0,-) kroner, til at sikre ingen bøder og ingen bøvl.

null

Compliant også med nyeste generation Smart Tachografer

Sikker og pålidelig håndtering af datafiler uanset hvilken generation tachograf man kører med.

null

Get Leaner, Go Greener!

Solutionwebs’ mål er at motivere og støtte virksomheder i deres bestræbelser på at reducere deres miljømæssige fodaftryk samtidig med at de optimerer deres drift. Vi tror på, at det er muligt at opnå økonomisk vækst samtidig med at man tager hensyn til planeten, og vi er dedikerede til at støtte virksomheder i denne vigtige rejse mod en mere bæredygtig fremtid.

Klar til et (u)forpligtende møde?

Vi vil gerne tale med dig om, hvilke (standard) løsninger vi kan hjælpe dig med. Vi tilbyder dig mange års erfaring og indsigt i, hvad der virker, og hvad der ikke gør.

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?