Live ordresporing

Fordelene ved live ordresporing

Informationsfaciliteter bliver hele tiden mere effektive og omfattende. Takket være tekniske innovationer kan systemerne give mere og mere information. Live ordresporing er et godt eksempel på et sådant system. Hvad menes der med live ordresporing? Hvad kan du bruge det til og hvilke fordele kan det have for jeres virksomhed? Få svarene i denne artikel!

Hvad er ordresporing?

Takket være GPS og internettet er det muligt at blive informeret i realtid om en ordre når som helst, hvor som helst. Med sådan et system kan man se ordrens placering og leveringstidspunkt. Placeringen kan bruges til at optimere processer og informationsforsyningen sikrer bedre kommunikation!

Lad os se nærmere på denne track & trace-software. Hvordan fungerer sporing af en forsendelse?

Følg forsendelsen online

Man kan sammenligne driften af live ordresporing med tjenesterne fra pakkeleverandørerne. Hos nogle pakkeleverandører kan man se præcis, hvor sin pakke er på et givent tidspunkt. Man klikker på et link og ser straks placeringen af ordren. Ordresporing fungerer på lignende måde for logistiske organisationer. Det kan illustreres med et eksempel:

Antag, at en dansk produktionsvirksomhed eksporterer biler til Holland. Når de modtager en ordre, er bilerne klargjort til transport. Takket være live ordresporing kan man løbende spore forsendelsen online (det kalder vi også aktivsporing). På denne måde kan du som organisation estimere leveringstiden og kommunikere ordrestatus med kunderne!

Logistieke warehouse oplossingen
Het tracken en traceren van lading kan erg nuttig zijn

Fordelene ved live ordresporing

Sporing af en forsendelse er en fantastisk teknologi, men hvad nytter det? Eller rettere: hvad gavner det jer som organisation? Der er en del fordele ved at spore en forsendelse. Vi har listet et par stykker nedenfor.

Kommunikation med kunderne

Du kan altid kommunikere med kunder – det ændrer et live ordresporingssystem ikke på. Det sikrer dog, at kommunikationen kan blive mere komplet og konkret. Ved at spore en forsendelse online informerer du dine kunder om leveringstiden og status for ordren. Med andre ord: du tilbyder den overskuelighed, som kunden ofte ønsker!

God kundeservice

Brugen af live ordresporing vil reducere antallet af spørgsmål fra kunderne. Din virksomheds kunder behøver ikke længere at ringe efter status på en ordre, da de nemt kan se den online! Er der et uventet problem med leveringen? Så kan du hurtigt se i systemet, hvor problemerne er opstået.

“Undgå en masse spørgsmål til din kundeservice. Tilbyd dine kunder deres egen kundeportal med live ordresporingsinformation!”

Vil i også kunne spore jeres ordrer?

Hos SolutionWeb er vi specialiseret i at tilbyde software der giver din virksomhed bedre overblik og mindre administration gennem automatisering. Se vores tilbud på denne hjemmeside eller kontakt os for en uforpligtende samtale!

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?