Lagerstyringssoftware

Administrer lagerbeholdning med Orderbooking-software

Håndtering af dine ordrer behøver slet ikke at være kompliceret. Med OrderBooking udviklet af SolutionWeb bliver lagerstyringen meget mere overskuelig. Hvad er OrderBooking? Hvad kan du bruge den til og hvilke fordele giver den din virksomhed? Læs mere om dette i denne artikel!

Udførelse af ordrer med OrderBooking

OrderBooking er en software udviklet til at håndtere ordrer. Formålet med OrderBooking er at give virksomheder og organisationer bedre overblik og mindre administration gennem automatisering. Denne software og den brugervenlige interface gør selv de mest komplekse processer enkle.

Hvordan kan du bruge OrderBooking?

Der er to måder at administrere dit lager på via OrderBooking-softwaren. Du kan indtaste alle data direkte eller bruge et API-link.

Direkte indtastning

Hvis du foretrækker det, kan du indtaste dataen direkte i OrderBooking. Det velarrangerede dashboard giver dig mulighed for at indtaste ordrerne på en logisk måde. Ved den direkte indtastning skal der ikke tilsluttes et andet system til OrderBooking, hvilket er tilfældet ved den anden mulighed.

Link API til et andet ERP-system

Din organisation, eller den organisation, hvor du arbejder, benytter sig muligvis allerede af et andet system. Med en API-forbindelse kan du uden problemer forbinde OrderBooking med et andet ERP-system. På denne måde kan din virksomhed stadig nyde fordelene ved OrderBooking, selvom i benytter jer af et andet system!

Fordelene ved OrderBooking

Hvorfor vælger vores kunder ordrerbooking softwaren, og hvad giver det dem? Nedenfor forklarer vi de tre vigtigste fordele ved vores OrderBooking software: direkte synkronisering, kommunikation med kunder og effektiv arbejdsmetode.

“For en effektiv administrering af dit lager, er et system som OrderBooking uundværligt.

null

Direkte synkronisering

Vores software giver en øjeblikkelig synkronisering af data. Alle data i OrderBooking videresendes med det samme, så du har et godt overblik over dit lager 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det betyder, at ændringer er umiddelbart synlige overalt og for alle involverede. Har du din egen logistik og er der en vigtig ændring i planlægningen? Så kan du kommunikere det direkte fra kontoret til dine mobile medarbejdere. Direkte synkronisering muliggør en smidig arbejdsproces.

null

Kommunikation med kunden

OrderBooking giver mulighed for at videregive status på en ordre til kunden. På den måde ved dine kunder altid hvornår de kan forvente deres ordre. Dette foregår gennem vores track & trace system! Læs mere om dette i vores artikel vedrørende track and trace leveringsoplysninger.

null

Effektiv arbejdsmetode

Den sidste store fordel ved OrderBooking er den tilhørende app. Vores app udviklet til medarbejderende effektiviserer arbejdet. Gennem denne kan medarbejdere foretage ændringer via appen, hvor som helst i verden. Dermed er administrationen af ordrer ikke længere begrænset til den lokale arbejdsplads men kan foretages hvor som helst, når som helst. Dét er effektivt!

Er du interesseret i en lagerstyringssoftware?

Ønsker du også en simpel administration af lageret? Vælg OrderBooking. Tøv ikke med at kontake os via tlf. på (+45) 70 20 03 65 eller på mail info@solutionweb.dk.

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?