IP – Telefoni

Standard & special løsninger til transport.

Vi kan hjælpe dig og din forretning med totalpakken eller en modulær løsning opbygget efter dine behov. Chauffør appen kan kobles sammen med dit nuværende ERP System, således at vi digitaliserer dine mobile medarbejdere og indrager den digitalt i forretningens produktion.

De primære løsninger er

 • Chauffør App
 • OrderBooking
 • Ruteplanlægning & -optimering
 • Flådestyring
 • Tachografdata indsamling opbevaring og rapportering

OrderBooking til ordrehåndtering kan bruges i større eller mindre grad, alt efter dit behov.

OrderBooking kan udvides med et Dispatch modul som giver dig adgang til en meget gennemtænkt methode til at disponere ordrer over de chauffører og biler der er til rådighed, såvel egne som eksterne. En kundeportal er en anbefalet del af løsningen således at dine kunder enten taster direkte ind i OrderBooking, eller de kan “skyde” ordrer ind via tilgængelige API’ere fra alle ERP systemer som NAV, Sap, Exact, C5, E-Conomic, og mange andre (internationale) løsninger. Flådestyring på basis af omniboxe kan levere avancerede data til at understøtte din forretningsbeslutninger bedst.

På basis af fragtbreve har vi konstrueret en dynamisk løsning som selv i dag håndterer mange former af transport til lands, til vands og i luften.
Bygget tæt sammen med vores Contact Management løsning er OrderBooking en unik og meget fleksibel måde at administrere transporter på.

Beriget med Apps til digitalisering af mobile medarbejdere, integrationer, og et maskinrum med store algoritmer til ruteberegning og optimering, får du en digital partner i din forretning som skaber bedre overblik, mindre administration og mere automatisering.

Det lyder måske voldsomt men det er rigtig nemt at komme igang og væk fra seddler og excel når din forretning vokser.

 

TachoMan Cloud

Er din mulighed for en uafhængig Tachograf løsning til indsamling, opbevaring og rapportering på data, således at du minimerer din arbejds indsats og bøde risiko og maksimerer din opfyldelse af lovmæssige køre- hviletids forpligtigelser.

Vi er uafhængige, og det er vigtigt for dig fordi vi hverken har forbindelser til politiet eller organisationer med en politisk agenda. TachoMan Cloud sammen med en ARTD løsning giver dig rigtig meget køre-hviletids sikkerhed og ro, da indsamlingsprocessen automatiseres og understøttes af et check om filerne vitterligt kommer ind som planlagt. Er der et problem så vil vores TachoMan Cloud sikre at du bliver informeret om dette.

euroTMS løsningen er til dig som ønsker et solidt fundament til at digitalisere din forretning for at kunne vokse professionelt.
Derfor har vi sammensat løsningen som vi har. Med erfaring siden 1997 og mange forskellige type kunder i ind- og udland kan vi støtte dig og din forretning med rigtig meget viden, således at vi, finder den løsning der passer bedst.

Tracking

Værdien af tracking af køretøjer og udstyr er ustyrlig høj.
At træffe beslutninger på basis af de rigtig flådedata kan have stor betydning for virksomhedens indtjening.

Disponering af det rigtige udstyr op de rigtige lokationer har ligeledes stor betydning.

Vi tracker ikke kun køretøjer med også dine ordrer.
På denne måde kan vi tilbyde en ret unik feature som blander flådedata og ordredata for at understøtte de bedste beslutninger.

Tracking af lastbærere som paller, containere, bure mm. er også vigtig da der kan være større beløb på spil.

Flådestyring på basis af omniboxe kan levere avancerede data til at understøtte din forretningsbeslutninger bedst.

 • GPS Tracking – live prik på kortet
 • GPS Tracking – historik
 • ARTD – Automatisk Remote Tacho Download – helt ned til daglig download
 • Canbus data – monitorering af brændstof forbrug og andre tekniske data til at understøtte din forretnings beslutninger.

Blandt funktionerne i appen kan nævnes:

 1. Navigation
 2. Billedtagning
 3. Stregkodescanning
 4. Digital dokumenthåndtering
 5. ETA kommunikation og justering
 6. Tids registrering
 7. Kilometer registrering
 8. Digital underskrift (SOG: sign on glass)
 9. Noter
 10. ?? din specielle funktion??

Klar til et (U)forpligtende møde

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?