Fordelene ved at scanne pakker via vores app

Scan pakker på farten gennem vores app

En succesfuld virksomhed må holde sig opdateret på de seneste tekniske innovationer, da det giver dem et forspring i konkurrencen. En app til dine mobile medarbejdere er et stærkt eksempel på dette. Den gavner både kunden og din virksomhed. Læs videre for at høre om hvilke muligheder denne app åbner op for din virksomhed!

Hvad indebærer medarbejderappen?

Vores specialudviklede mobile medarbejder-app har forskellige funktioner og kan benyttes på mange forskellige måder af medarbejderne. Appen har til formål at forenkle samarbejdet og øge effektiviteten i virksomheden. Medarbejderne indhente dokumenter, digitalisere papirarbejde, kommunikere med andre medarbejdere og ledere, og meget mere.

Scan pakker under hele produktionsprocessen

Appen er tilgængelig for medarbejdere i alle led af produktionsprocessen. Medarbejder-appen er især nyttig for chauffører, som kan scanne deres varer undervejs i transport og leveringsprocessen. Når en pakke scannes, bliver dataen tilgængelig med det samme. Både på kontoret og for kunden.

Overzichtelijk orderbeheer

Appen forenkler det interne arbejde

Muligheden for scanning er nyttig for chaufføren selv, men også for resten af virksomheden. Gennem denne kender kontormedarbejderne med det samme status for en bestemt last og kan reagere på den. Som medarbejder kan du også digitalisere og dele dokumenter i appen. Det forenkler samarbejdet gennem overskuelig kommunikation og dermed øges effektivitet i din virksomhed.

“Takket være digitale dokumenter har du altid data til at træffe de rigtige beslutninger”

Fordelene for kunderne

Dine kunder vil også have glæde af medarbejder-appen. Læs om vores tilbud for en personlig kundeportal i en af vores andre artikler. Onlinemiljøet indeholder en masse relevant information, såsom leveringstidspunkt og live ordrestatus. App’en fungerer problemfrit med kundeordreportalen. Når en medarbejder scanner en pakke, ser kunden dette med det samme i appen, og ordrestatus opdateres. Takket være appen er kunden altid informeret! Dermed mindre spørgsmål fra dine kunder og mere tid og energi til investering i andre områder!

Het tracken en traceren van lading kan erg nuttig zijn

Klar til en uforpligtende samtale?

Er du nysgerrig efter hvordan SolutionWeb kan hjælpe din organisation? Du kan altid kontakte os ved at ringe eller sende en mail!

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?