e-CMR

Digital e -CMR – elektronisk fragtbrev

Flere og flere virksomheder bruger e-CMR til (international) transport. Dette er en logisk udvikling. E-CMR er mindst lige så sikker og pålidelig som papirversionen! Derudover behøver chauffører ikke længere at have papirfragtbrev til internationale rejser. Mange europæiske lande ser e-CMR som et juridisk gyldigt alternativ til papirfragtbrevet. Initiativer som f.eks. Forordningen om elektronisk godstransport (eFTI) er meget nyttige i denne henseende.

een e-CMR kent veel voordelen

En e-CMR har mange fordele i forhold til papirfragtbrevet.

Hvad er en E-CMR?

Wist je dat de elektronische versie van de vrachtbrief al in 1994 werd toegestaan in Nederland? We zijn inmiddels meer dan twee decennia verder en steeds meer transporteurs raken overtuigd van het nut van het e-CMR. De digitale vrachtbrief levert onder meer bewijs over: de partijen bij de vervoersovereenkomst, de inhoud van de vervoersovereenkomst, de ontvangst van de goederen die vermeld staat en de staat van de goederen bij ontvangst. Het grote voordeel is dat het compleet digitaal wordt bijgehouden en geadministreerd.

Internationaal gebruik van e-CMR

Som transportør giver det elektroniske fragtbrev dig mange fordele og bruges mere og mere. I Benelux drager du allerede fordel af fordelene og bekvemmeligheden. For eksempel besluttede Benelux Ministerkomité at forlænge Benelux e-CMR-piloten til 2025. Det betyder, at du vil være forberedt på transport til Belgien og Luxembourg i de kommende år.

E-CMR spiller også en stadig vigtigere rolle uden for Benelux. Den europæiske platform eFTI sigter mod fuldt ud at integrere denne digitalisering i dens struktur i de kommende år.

Vælger du en e-CMR?

Dataene fra e-CMR er fuldstændigt integreret og tilgængelige i alle vores (mobil) løsninger. Udveksling af data er et øjeblik. At placere en underskrift ved modtagelse, konsultere en ordrestatus eller spore en forsendelse er også en leg.

Desuden har chaufførerne i din flåde altid de korrekte oplysninger til deres rådighed. Du holder også administrationen pæn og komplet på kontoret.

Vidste du, at håndtering af digitalisering af (transport) dokumenter er en af ​​vores specialer?

Hvorfor bruge en e-CMR?

Der er flere grunde til at vælge en e-CMR. Nedenfor kan du læse nogle eksempler:

Sikker og kontaktløs

I modsætning til papirfragtbrevet udgør den digitale version ikke en risiko for spredning af coronavirus (COVID-19). Fragtbrevet er forsynet med oplysninger, der er helt kontaktløse og digitalt. Dette gør det til et særligt sikkert værktøj!

Ikke flere papirfragtbrev

Mange virksomheder vælger stadig en (delvis) papiradministration, såsom papirfragtbrevet. Takket være vores løsninger er det fortid. Sig farvel til tabte papirer eller ulæselige fragtbrev!

En ekstra fordel ved digital administration er, at du skal udskrive mindre. Det betyder, at du sparer omkostninger og gør noget godt for miljøet.

Altid opdateret information

E-CMR er altid trådløst forbundet til skyen. Dette gør ændringer i realtid gennemsigtige. De korrekte leveringstider og leveringsoplysninger er derfor altid tilgængelige. Du kan også dele disse sporingsoplysninger med dine kunder. Du kan kommunikere disse leveringsoplysninger (centralt) via e -mail, SMS eller en webportal).

Få fragtbrevet underskrevet med det samme

En stor fordel ved en e-CMR er, at du kan få din kunde til at skrive under på den umiddelbart efter modtagelse. Det betyder, at din administrationsafdeling umiddelbart kan begynde at fakturere.

Er du klar til det næste trin?

Er du klar til at tage det næste trin i din automatisering? Vil du bruge mindre tid på (papir) administration og skabe mere overblik? Lad os overraske dig og kontakte os via (+31) (0)85-2735700. Douwe Hoekstra er dit kontaktpunkt og fortæller dig gerne mere om, hvordan du kan spare penge gennem automatiseringsløsninger som f.eks. E-CMR.

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?