ChaufførAppen

Chauffør Appen giver dig mere…

… overblik, mindre administration og glædere medarbejdere.
Vi byder på rigtig mange års “app erfaring”. I vores nuværende apps har vi indarbejdet al vores erfaring og kundeønsker siden 1997, tiden da apps var tekstbaserede. Idag er chauffør apps blevet endnu mere tilgængelige og vigtige til din forretning.

Gode grunde til at bruge en Chauffør App

Digitaliser dine mobile medarbejdere for at inkludere dem i jeres digitale arbejdsproces. Dette giver en del fordele som i sidste ende giver en bedre forreting.

 • hurtig ROI
 • nedbring dit Co2 aftryk
 • spar tid
 • spar papir
 • minimer telefonopkald
 • spar dobbelt skriveri
 • minimer fejl
 • maksimer datakvalitet
 • bedre konkurrenceevne
 • få glædere kunder
 • få glædere medarbejdere
 • del data med andre systemer
 • hardware uafhængig

Hvad byder appen på?

Vi understøtter din forretning med en vifte af forskellige Chauffør App løsninger og sammensætninger.
I screenshot til venstre ses en del af funktionerne. Navigation spiller sammen med devicens fortrukne navigations program. Dokumentdeling både fra kontor til App brugeren og omvendt. Digital underskrift, også kaldt “sign on glass”, streg- og QR kode scanning, RTI regnskab til paller, bure, ibc’er, alle typer for pantbelagte lastbærere.

Chauffør appen indgår desuden i et avanceret ordre track & trace system som sikrer automatisk ETA kommunikation og dokumentation.

En rigtig vigt feature er tidsregistrering.
Chauffører kan registrere hvornår deres arbejdsdag starter, hvornår de holder pauser, bare ved at trykke på knappen. Hermed undgås papirs rapportering som igen skal behandles og ofte rykkes for. I dette tilfælde kan data bruges videre i lønsystemer.

Driftsmæssigt er der mulighed for at registrere tid på læsning losning samt kørte kilometer.

Se appen live på dette LINK

“Tidsregistrering, opgavestyring, dokumentation samlet in en nem app har stor betydning for din bundlinie og dit Co2 aftryk!

null

God investering med hurtig ROI

Chauffør appen er en god investering og digitaliseringen kan hurtigt tjenes tilbage. Fjernelse af papir er ikke den eneste miljøbonus, også smartere routing hjælper med at minimere kørselsudgifter og optimere indtjeningen.

Den nemme indbyggede tidsregistrering sikrer pålidelig registrering af arbejdstid og tid brugt på de enkelte ordrer. Løn og priskalkulation understøttes hermed.

null

Den skarpeste opgaveløsning hver gang

Indsigt i chaufførens arbejde og specielt at kunne se hvor langt han / hun er i dagens program lige nu, gør det muligt for kontoret konstant at vurdere om der skal justeres, omfordeles, informeres modtagere etc.

Oplysninger fra chauffør appen giver planlægningen mulighed for at vurdere om ad hoc opgaver kan flettes ind.

null

Nemmere for Chauffør

Erfaringer viser at en chauffør app gør medarbejderens liv nemmere. Korrekt betjening af appen (som ikke er så svær!) sikrer at forvirrende og uoverskuelig papirarbejde kan fjernes og minimeres.

Dokumenter kan digitaliseres, koder kan scannes, billeder sikrer dokumentation af leveringer, og meget mere.

Ved at klarmelde en opgave digitalt har også stor betydning for faktureringshastiged efter afsluttet opgave.

Mange forretningsprocesser benytter mobile medarbejdere.

Ofte betyder digitalisering af disse mobile medarbejdere en gevinst for forretningsprocessen pga. optimering og besparelser og for medarbejderne selv i form at et bedre arbejdsmiljø.

Vores apps kan kobles sammen med dit ERP system, således at den mobile del af arbejdet kan køre på sig selv og kun benytter de data man behøver for at den mobile medarbejder kan gøre sit arbejde.

Efter mobil behandling af ordrer, data, eller det som man ønsker mobiliseret, sendes den færdig behandlede data enten tilbage til dit ERP system eller til et andet relevant system.

Data flytning ved hælp af papir eller excel filer, er dermed ikke nødvendig mere, hvilket har den fordel at man sparer tid og minimerer risiko for fejl.

Klar til et (U)forpligtende møde

Vi vil gerne snakke med dig, om hvilke (standard) løsninger vi kan hjælpe dig med. Vi tilbyder dig mange års erfaring og indsigt i do’s and dont’s.

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?