CargoBroker – det smarte samarbejde

CargoBroker: det smarte samarbejde

Indtjening og miljøhensyn går hånd i hånd. Læsning på det kloge internet giver os nogle interesante tal. Hvad nu hvis CargoBroker konceptet indbygget i stra.com platformen kan gøre disse tal til virkelighed? Hvilken betydning har det for din virksomhed? Besparelser: Transportomkostninger: 5-20%, Tid: 5-15%, Co2: 5-25%, Effektivitet: 5-15%, Administration: 5-20%.

Sæt dine samarbejder digitalt i system

Samarbejde opstår når der er gensidig fordel at hente. Et læs der ikke passer ind i din kørsel, kan have værdi for en anden virksomhed. Således bliver kunden betjent, ejeren af transporten tjener på opgaven og den udførende partner tjener på ordren. Baseret på tillid, understøtter CargBroker lige præcis denne form for samarbejde.

Samarbejd dig frem til 20-50% forbedret indtjening

Din egen fragtbørs, intern og med samarbejdspartnere som du stoler på.
Mange elementer får gavn af et øget samarbejde: effektiv udnyttelse af kapacitet, reduktion af tomkørsel, større fleksibilitet, transparens og sporbarhed på tværs af samarbejdende virksomheder. Dette leder til otpimering på udgifter, tid, Co2 og kundetilfredshed.

Bæredygtighed

Ifølge Eurostat køres 20% af transportens kilometre med tomt læsserum. Kan dette tal nedbringes betyder det en mulig ekstra indtjening på op til 15%. AI assiterede systemer vil med stor fordel kunne identificere relevante returgods, således at aflevering og afhenting af returgods spiller godt sammen.

“CargoBroker nedbringer tomkørsel, og fjerner ulønsom kørsel, til fordel for indtjening og miljøet!

null

Digital Datadeling

CargoBroker funktionen i stra.com platformen sikrer at man nemt med få klik kan dele data med samarbejdende vognmænd.

null

Brug ruteplanlægning og optimering

Uden samarbejde er ruteplanlægning og optimering med indbyggede algoritmer allerede et godt værktøj. I CargoBroker funtkionen giver det endnu mere mening, hvor man nemt kan se forskellige scenarier.

null

Byg dit eget CargoBroker netværk

CargoBroker giver dig mulighed for at opbygge dit eget netværk af samarbejdspartnere som du foretrækker at arbejde med. Med et enkelt klik på knappen kan man tilføje og fjerne partnere.

Klar til et (u)forpligtende møde?

Vi vil gerne tale med dig om, hvilke (standard)løsninger vi kan hjælpe dig med. Vi tilbyder dig mange års erfaring og indsigt i, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer.

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?