Automatisk turregistrering

Automatic trip registration – mobile employee app

Automatisk turregistrering behøver ikke at være svært eller dyrt! Vores sporingssoftware gør det let at registrere forlystelser. Takket være de automatiske turregistreringsværktøjer i vores mobile medarbejder -app sikrer du en afbalanceret administration og mere overblik. Dette gør det let at overholde lovkrav. Vil du vide mere? Kontakt os for mere information. Vi er glade for at fortælle dig mere.

Spar tid og penge

Registrering af en tur har automatisk den fordel, at du sparer penge og tid. Et tryk på en knap er nok til at registrere din rejse i vores brugervenlige app. Det har aldrig været så let at læse alle ture! På den måde frigør du tid til rigtige forretninger!

Integrer med din software

Vidste du, at alle vores apps kan integreres perfekt med alle former for automatiseringssystemer? Du kan forbinde dataene fra vores apps med dit ERP, TMS, POS, CRM, WMS eller e-handelssystem. Vores ekspert Douwe Hoekstra fortæller gerne mere om dette.

Sikkerhedskopier og rapporter

Vores cloud-baserede løsninger giver dig den sikkerhed, du har brug for. Vi tager regelmæssigt sikkerhedskopier, så du altid kan se dine automatiske rejsedata. Du kan fremkalde alle rapporter på ingen tid.

En pålidelig partner i mange år

Hos SolutionWeb drager du fordel af kvalitet og pålidelig software. Vores løsninger har været brugt af mere end 10.000 mennesker i Europa i årevis. Sørg for, at du altid kan få de rigtige data på det rigtige tidspunkt, vælg SolutionWeb!

Automatische ritregistratie zorgt voor snelheid en gemak
Ritten automatisch-registreren

Automatisk rejseregistrering for transport og logistik

Er du aktiv inden for transport og logistik, eller har du mobile medarbejdere, der er på farten? Vores software giver dig det overblik, du har brug for. Især hvis du vil sørge for en kilometeradministration for flere (lastbil) køretøjer.

Fremragende support og service

Vi sætter vores kunder først i alle vores løsninger. Du kan regne med os for fremragende service og support. Hvis du har spørgsmål, står vores flersprogede helpdesk til din rådighed. Selvom dit spørgsmål ikke handler om automatisk turregistrering, hjælper vi dig gerne.

Om SolutionWeb

I 1990’erne startede vi SolutionWeb i København, Danmark. I årenes løb fik vi i stigende grad fodfæste i Europa, herunder Holland. Ved hjælp af smarte integrationer, sporingsværktøjer og apps hjælper vi vores kunder med mere overblik og mindre administration hver dag ved at automatisere mere!

null

Tal med en ekspert

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?