* Danskdækkende IT

Vi er stolte af at være Coworkit partner.

Igennem netværket af lokale uafhængige IT folk, er vi i stand til at hjælpe med råd og dåd fra Hirtshals til Padborg, og fra Esbjerg til København, og fra Helsingør til Rødby.
Udover god sparring betyder netværket også at vi kan hjælpe med alle IT aspekter i din virksomhed, store og små, kodning eller hardware.
Pålidelig, nærværende, troværdig, synes vi vores kolleger er.

https://solutionweb.dk/it-as-a-service-itaas/

IT-ydelser, der understøtter din virksomhed og skaber værdi i hverdagen

Hvis du lægger alle CoworkIts mange partnere sammen i én pulje, har du alle IT-kompetencer samlet på ét sted. Vi kan levere IT-løsninger, IT-rådgivning, IT-drift og IT-projektledelse, og vi kan samtidig fungere som din samarbejdspartner i hverdagen og på lang sigt.

  • Rådgivning
  • Sikkerhed
  • Infrastruktur
  • Applikationer
  • Hosting
  • Webløsninger
  • Gratis webinarer

Landsdækkende IT-service på alle ydelser

Men nu er det bare sådan, at vi netop ikke har lagt alle sammen i én pulje. Vores koncept er nemlig at komme væk fra tankegangen om ét epicenter, hvor al din IT bliver hosted og løst fra.

Vi ønsker at gøre IT tilgængeligt for alle små – og mellemstore virksomheder i Danmark. I alle dele af landet.

Det er derfor, vi er gået sammen om at levere IT-ydelser på allerhøjeste niveau – helt tæt på dig og din virksomhed. Vi er Danmarks største IT-netværk, som på tværs af vores Coworkers IT-virksomheder løser, drifter og servicerer IT for en lang række offentlige institutioner og virksomheder i Danmark.

En IT-afdeling fordelt på mange skuldre

Du kan se os som et netværk, der står på skuldrene af hinanden.

Sammen, og hver for sig, kan vi løse alt fra udvikling af sofware til drift, analyse og optimering af din virksomheds digitale sikkerhed, samt alt det ind i mellem og omkring. Vi er alle selvstændige med vores egen IT-virksomhed og arbejder derigennem sammen. Ofte som én agil afdeling, som opleves på samme måde som én stor IT-virksomhed.

Det er kort fortalt: Den lille virksomheds DNA, med den store virksomheds fordele.

Når du samarbejder med os om dit IT-setup, får du samtidig vores store netværk i ryggen, som vi selv bruger, når vi løser opgaver.

Vi er nemlig forpligtet til at bruge hinanden, gå sammen om opgaver og løse kunders IT-behov i samarbejde med hinanden.

Det gør din virksomhed mindre sårbar, for der er altid én, der kan tage over, hvis der opstår en uventet eller akut situation. Samtidig er det din sikkerhed for, at du altid får tilbudt et IT-setup, der er valideret af flere og som bliver løst af en specialist på området.

Kontakt os for at tale om hvordan vi kan hjælpe dig

©2024 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?