Wie zijn wij

https://solutionweb.dk.

Welke persoonlijke gegevens wij verzamelen en waarom.

Commentaar

Wanneer bezoekers reacties op de site plaatsen, verzamelen we de gegevens die worden weergegeven in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de string van de user-agent van de browser om spam te helpen detecteren.

Een geanonimiseerde string die is gemaakt op basis van uw e-mailadres (ook wel hash genoemd), kan worden bezorgd bij de Gravatar-service om te zien of u deze gebruikt. Het privacybeleid van de Gravatar-service is hier beschikbaar: https://automattic.com/privacy/. Nadat je je reactie hebt goedgekeurd, is je profielfoto samen met je reactie zichtbaar voor het publiek.

Media

Als u afbeeldingen naar de site uploadt, mag u geen afbeeldingen uploaden met ingesloten locatiegegevens (EXIF GPS) inbegrepen. Sitebezoekers kunnen alle sitegegevens downloaden en extraheren uit afbeeldingen op de site.

Contactformulieren

Cookies

Als u een opmerking achterlaat op onze site, kunt u ervoor kiezen om uw naam, e-mailadres en website op te slaan in cookies. Deze zijn voor uw gemak, zodat u uw informatie niet opnieuw hoeft in te vullen wanneer u nog een opmerking schrijft. Deze cookies gaan een jaar mee.

Als u onze inlogpagina bezoekt, zullen we een tijdelijke cookie aanmaken om te bepalen of uw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd wanneer u uw browser sluit.

Wanneer u inlogt, zullen we een reeks cookies instellen en uw inloggegevens en keuzes voor schermselectie opslaan. Inlogcookies gaan twee dagen mee en cookies voor schermselectie een jaar. Als u “Onthoud mij” selecteert, duurt uw login twee weken. Als u zich afmeldt bij uw account, verdwijnen de inlogcookies.

Als u een artikel bewerkt of publiceert, wordt er een extra cookie in uw browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en biedt eenvoudig de invoeg-ID van het artikel dat u zojuist hebt bewerkt. Het verloopt na 1 dag.

Ingesloten inhoud van andere sites

Artikelen op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (zoals video’s, afbeeldingen, artikelen, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich precies hetzelfde alsof de bezoeker de andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over u verzamelen, cookies gebruiken, aanvullende tracking van derden insluiten en uw interactie met deze ingesloten inhoud volgen, inclusief het volgen van uw interactie met ingesloten inhoud als u een account heeft en bent ingelogd op de site.

Analytics

Met wie we gegevens delen

Hoelang we gegevens bewaren

Als u een opmerking plaatst, worden opmerkingen en de metagegevens voor onbepaalde tijd bewaard. Dit is zodat we elk vervolgcommentaar automatisch kunnen herkennen en goedkeuren in plaats van ze in een wachtrij te plaatsen.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die zij verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie op elk moment bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Sitebeheerders kunnen die informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten heeft u over uw gegevens

Als u een account op deze site heeft of opmerkingen heeft geplaatst, kunt u een geëxporteerd bestand aanvragen met de persoonlijke gegevens die we over u bewaren, inclusief alle gegevens die u aan ons heeft verstrekt. U kunt ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we over u bewaren, verwijderen. Dit omvat geen gegevens die we om administratieve, juridische of veiligheidsredenen moeten opslaan.

Waar we uw gegevens naartoe sturen

Bezoekersreacties kunnen worden gecontroleerd door een automatische spamherkenningsservice.

Uw contactgegevens

Verdere informatie

Hoe we uw gegevens beschermen

Welke procedures voor gegevensinbreuk hebben we ingesteld.

Van welke derden wij gegevens ontvangen

Welke geautomatiseerde beslissingen en / of profilering we maken met gebruikersgegevens.

Branchevereisten voor openbaarmaking

Persondatapolitik

Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig 
 

  1. Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Solutionweb ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Solutionweb ApS
Grusbakken 19
2820 Gentofte
Danmark

Tel. 70 200 365

EMAIL: support@solutionweb.dk

CVR: DK32934471
 

  1. Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

 

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Vi registrerer oplysninger om dig for at kunne udføre vores behandlingsaktivitet på områder der dækker personoplysninger.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

  • Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. I visse tilfælde behandler vi også oplysninger efter at have indhentet dit samtykke. Dette vil du være blevet særskilt informeret om i forbindelse med at vi har indhentet samtykket.

 

  1. Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:


Almindelige kategorier af personoplysninger:

  • Navn, adresse, telefonnr. og løninformationer
  1. Modtagere eller kategorier af modtagere

Vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til følgende modtagere:

  • Databehandlere

  1. Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale organisationer

Vi vil ikke overføre dine personoplysninger til modtagere uden for EU og EØS. 
 

  1. Opbevaring af dine personoplysninger

Medarbejders personoplysninger gemmes i op til 5 år efter endt kontrakt forhold.

 

  1. Retten til at trække samtykke tilbage

Vi kan behandle visse personoplysninger baseret på særskilt samtykke fra dig. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår ovenfor i punkt 1. 

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt. Det påvirker heller ikke behandlingen af personoplysninger der jf. pkt. 2 ovenfor behandles på andet grundlag en samtykke.

 

  1. Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.  
 

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os. 
 

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

 

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet. 


Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer. 

Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser. 


Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. .  

 

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.
 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.


  1. Klage til Datatilsynet 

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

 

  1. Klage til Solutionweb ApS

Den dataansvarlige for Solutionweb ApS er ansvarlig for, at behandle dine rettigheder i forhold til punk 8 i denne politik. Ønsker du at klage kan du bruge følgende kontakt informationer:

 

Douwe Hoekstra

E-mail: dh@solutionweb.dk

Telefonnummer: 70 200 365

 


©2022 - Design & programming by SolutionWeb

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?