Who are we

Frontpage

What personal data we collect and why we collect it

Comments

When visitors post comments on the site, we collect the data displayed in the comment form and also the visitor’s IP address and browser’s user agent string to help detect spam.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) can be delivered to the Gravatar service to see if you use it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approving your comment, your profile photo will be visible to the public along with your comment.

Media

If you upload images to the site, you should not upload images with embedded location data (EXIF GPS) included. Site visitors can download and extract all site data from images on the site.

Contact forms

Cookies

If you leave a comment on our site, you may choose to store your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so you do not have to fill in your information again when you write another comment. These cookies will last for a year.

If you visit our login page, we will create a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is deleted when you close your browser.

When you log in, we will set up a series of cookies and save your login information and screen selection choices. Login cookies last for two days, and screen selection cookies last for one year. If you select “Remember Me”, your login will last for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will disappear.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be stored in your browser. This cookie does not contain any personal data and simply provides the insert ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other sites

Articles on this site may contain embedded content (such as videos, images, articles, etc.). Embedded content from other sites behaves in exactly the same way as if the visitor visited the other site.

These sites may collect data about you, use cookies, embed extra third-party tracking, and monitor your interaction with this embedded content, including tracking your interaction with embedded content, if you have an account and logged into that site.

Analytics

Who we share your data with

How long we store your data

If you post a comment, comments and its metadata will be retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comment automatically instead of having them in a moderation queue.

For users who register on our site (if any), we also store the personal information they provide to their user profile. All users can view, edit, or delete their personal information at any time (except that they cannot change their username). Site administrators can also view and edit that information.

What rights do you have over your data

If you have an account on this site, or have posted comments, you may request an exported file containing the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we delete all personal data we hold about you. This does not include any kind of data that we are required to store for administrative, legal or security reasons.

Where we send your data

Visitor comments may be controlled by an automatic spam recognition service.

Your contact information

More information

How we protect your data

What data breach procedures we have in place.

Which third parties we receive data from

What automated decisions and / or profiling we make with user data.

Industry regulatory requirements for disclosure

Persondatapolitik

Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig 
 

  1. Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Solutionweb ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Solutionweb ApS
Grusbakken 19
2820 Gentofte
Danmark

Tel. 70 200 365

EMAIL: support@solutionweb.dk

CVR: DK32934471
 

  1. Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

 

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Vi registrerer oplysninger om dig for at kunne udføre vores behandlingsaktivitet på områder der dækker personoplysninger.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

  • Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. I visse tilfælde behandler vi også oplysninger efter at have indhentet dit samtykke. Dette vil du være blevet særskilt informeret om i forbindelse med at vi har indhentet samtykket.

 

  1. Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:


Almindelige kategorier af personoplysninger:

  • Navn, adresse, telefonnr. og løninformationer
  1. Modtagere eller kategorier af modtagere

Vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til følgende modtagere:

  • Databehandlere

  1. Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale organisationer

Vi vil ikke overføre dine personoplysninger til modtagere uden for EU og EØS. 
 

  1. Opbevaring af dine personoplysninger

Medarbejders personoplysninger gemmes i op til 5 år efter endt kontrakt forhold.

 

  1. Retten til at trække samtykke tilbage

Vi kan behandle visse personoplysninger baseret på særskilt samtykke fra dig. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår ovenfor i punkt 1. 

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt. Det påvirker heller ikke behandlingen af personoplysninger der jf. pkt. 2 ovenfor behandles på andet grundlag en samtykke.

 

  1. Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.  
 

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os. 
 

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

 

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet. 


Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer. 

Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser. 


Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. .  

 

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.
 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.


  1. Klage til Datatilsynet 

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

 

  1. Klage til Solutionweb ApS

Den dataansvarlige for Solutionweb ApS er ansvarlig for, at behandle dine rettigheder i forhold til punk 8 i denne politik. Ønsker du at klage kan du bruge følgende kontakt informationer:

 

Douwe Hoekstra

E-mail: dh@solutionweb.dk

Telefonnummer: 70 200 365

 


©2022 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?