ULD asset management system

ULD Asset management handler om at administrere Unit Load Devices. Hvordan fungerer et ULD asset management system og hvordan bruger du softwaren til din fordel? Find ud af dette her!

Hvad betyder ULD?

ULD er forkortelsen for “Unit Load Device”. Med andre ord; emballeringen af en forsendelse. ULD’er bruges oftest i luftfart. De er, eksempelvis, specielt tilpassede beholdere eller paller som skal effektivisere transporten. En typisk beholder brugt i vej transport har ikke den optimale form til den bedste udnyttelse af pladsen i et lastfly.

Hvad er ULD asset management?

Når du nu ved lidt omkring ULD, forstår du muligvis også asset management lidt bedre. Asset management er administreringen af varer. Så hvis vi sammenkobler de to fænomener; ULD asset management betyder administrering af ULD’er. Altså et system til at administrere ULD’er.

Et af dens vigtigste funktioner er, at man kan se hvor ULD’erne er når som helst, hvor som helst. Gennem software kan nu få real-time opdateringer af hvor beholderne og pallerne er. Softwaren holder også øje med visse bevægelsers indflydelse på varerne. Opdateringer og information bruges af systemet til hele tiden at opdatere lagerstatus og holde det up-to-date.

Unit Load device heffer
Luchtvracht vervoeren

Hvor bruger man dette system?

Tidligere i dette indlæg har vi nævnt luftfart. Lufthavnen er et eksempel på et sted hvor ULD asset management kan have en essentiel funktion. Lufthavnen har trods alt meget logistisk traffik. De “logistiske hotspots” er steder hvor ULD asset management kunne give mange fordele.

Hvorfor er ULD asset management brugbar for et firma?

Det er godt at svare på dette spørgsmål, da der er mange argumenter for hvorfor ULD asset management er brugbart for en virksomhed. Ikke kune grundet den præcise information og up-to-date inventar, men også grundet den forhøjede effektivitet og forbedret præstation efter implementeringen af et sådan system.

null

Forhøjet effektivitet

Med ULD asset management system opnår du højere effektivitet. Det skyldes det høje niveau af automatisering. Du er bevidst om lokation og status over ULD’erne 24/7. Det optimerer virksomhedens processer, da der i tilfælde af problemer, kan reageres hurtigt og løsningsorienteret. Du ved trods alt hvor problemet er og hvilke løsninger lageret kan tilbyde!

null

Bedre præstation

Og det kommer, eksempelvis, gennem at kunne benytte personale effektivt. Personale som ikke længere engagerer sig i udstrækkende kommunikation for at kortlægge en vare. At tjekke lageret ofte er også fortid. På denne måde kan en organisation indsætte sit værdifulde personale de steder hvor der er mest behov for dem.

Fordelene ved ULD asset management

Vi afslutter dette indlæg med at lave en liste over fordelene. Der er mange fordele, som et ULD asset management system medfører, blandt andre:

  • Præcis og i real-time ULD track & trace af ULD’ernes lokation
  • Mere effektive operationer og virksomhedsprocesser
  • Præcis viden vedrørende din organisations inventar

Asset management via SolutionWeb

Er du nysgerrig på hvad ULD asset management kan gøre for din organisation? Så tøv ikke med at kontakte det entusiastiske team hos SolutionWeb. Vi er altid klar til at tale om mulighederne.

©2023 - Design & programming by SolutionWeb

Log in with your credentials

Forgot your details?