Ordre Håndtering

For at arbejde med transport- og andre type ordrer optimalt, har vi bygget løsning som vi kalder OrderBooking.
Formålet med denne løsning er at vi IKKE skal genskrive data som allerede er blevet skrevet på en ordre en gang,men at vi løbende begriger ordrene alt efter vi udfører dem.
OrderBooking skal give dig
– Bedre overblik
– Mindre administration
– Mere automatisering

Anvendelses muligheder er mange.
Kundeportal hvor kunder selv “booker” deres ordrer således at ordreregistrering kan varetages af kunden selv.
Ordrer kan enten tastes ind i OrderBooking direkte, eller de kan “skydes” ind via tilgængelige API’ere fra ERP systemer som NAV, Sap, Exact, C5, E-Conomic, og mange andre (internationale) løsninger.
Aktivering af algoritmer sørger for at vi for eksempel automatisk kan klassificere hvilken momssatser der skal bruges på hvert enekel ordre.
Adresse kan geokodes efter behov, hvis dette giver mening i den efterfølgende arbejdsproces.

Dispatch modulet giver mulighed for planlægning af ordrer som tildeles til forskellige medarbejdere.
Med visuel kortbaseret understøttelse bliver ruteplanlægning og -optimering nemmere, mere logisk, og giver de mest optimale løsninger efter det behov som du har.

Fakturering og samlefakturering af ordrer, rykkerprocedurer mm er indbygget i løsningen som basis.
Det er dog vores anbefaling at “sluse” ordrene viderer til dit ERP system for at optimere de bogholderimæssige funktioner ifm ordreadmiistration.

Under hele processen er det muligt for kunden at logge sig på OrderBooking webportalen for at følge med i status på leverancerne.

løsninger:
Pakke 1
pakke 2
pakke 3

De tekniske detaljer

  1. Siden 1997 har vi leveret let tilgængelige web abonnements løsninger, som skaber værdi  i din virksomhed. Vi tilbyder specialist erfaring, og en stor passion for at optimere din forretning.
  2. Da vi ser vores løsninger i et internationalt perspektiv, drager de nytte af hvad der foregår i verden omkring os, denne viden deler vi gerne.
  3. Vi arbejder for at vores løsninger ikke kun giver økonomisk mening i din forreting, men også bidrager til at løse vores alles aktuelle miljøudfordringer.

Download Specs Ark

Klar til et (U)forpligtende møde

©2021 - Design & programming by Replace

Log in with your credentials

Forgot your details?