Mail sb@solutionweb.dk Telefon (+45) 70 200 365

Connect med mig

Generel information

Navn
Sunitha Babu

Titel
Web Developer

Erfaring
10 år

Uddannet
St. Peters University

Født
1981

Har bl.a. arbejdet hos

  • STERIA (INDIA) Ltd.
  • Wilco Source Ltd.
  • Misc. teaching

Interesser

  • Familie
  • Rejser
  • Madlavning
  • Have

Sunitha Babu

Med smil, stor arbejdesindsats, og velfunderede forslag er hun klart med til at drive udviklingsprojekterne fremad.

Lidt om mig
Jeg er en hårdtarbejdende, loyal og entusiastisk person, der forstår, hvor vigtigt arbejde er for min samlede lykke. Jeg er en holdspiller med øje for detaljer. Jeg sætter en ære i at overholde aftaler. Når jeg forpligter mig til at gøre noget, sørger jeg for, at det bliver gjort og til tiden.
Jeg er selvmotiverende og fleksibel til at tilpasse mig til forskellige forhold. Jeg brænder for at lære nye ting. Jeg er en dedikeret webudvikler med stor erfaring inden for databaseadministration.
Min etik er “Jeg tager fat i enhver mulighed for at lære”.

Anbefalinger

Sunitha udviser et stort overblik, og arbejder struktureret med IT-opgaver. Dokumentation er en af hendes styrker. Når planen en gang er lagt, arbejder hun meget selvstændig og er god til at indetificere fokusområder ved behov.

Donec sapien tellus, ornare et nulla at, dictum fringilla odio. Curabitur vitae feugiat sem, quis elementum massa. Ut consectetur venenatis feugiat. Etiam erat magna, auctor ut risus et, dignissim vestibulum ex. Cras non justo vel libero suscipit pellentesque.

Vestibulum varius pharetra tortor, vel bibendum sem dictum sed. Donec eget pretium risus, at posuere nisl. Phasellus tincidunt, est eget accumsan rutrum, lacus.

©2020 - Design & programming by Replace

Log in with your credentials

Forgot your details?