Mail ch@solutionweb.dk Telefon (+45) 24245020

Generel information

Navn
Claus Holm

Titel
Bestyrelsesformand

Erfaring
Salg og strategi

Uddannet
Henley University

Født
1963

Har bl.a. arbejdet hos

Interesser

  • Cykling
  • Familie
  • Personlig udvikling
  • Afsætning
  • Ledelse

Claus Holm

Arbejdsmæssigt har jeg altid arbejdet med forretningsboost og strategi og salg. Inspirator og katalysator for fornyet energi i vores organisation.

Lidt om mig
Jeg sætter pris på samhørighed & gode relationer, til de mennesker jeg omgås med.

Det vigtigste for mig er, at servicen er i orden og at kunden får det, der bliver lovet. Jeg har igennem tiden været beskæftiget indenfor salg, service & ledelse, og er en passioneret og professionel leder med et solidt overblik.

Derudover så kan jeg simpelthen ikke lade være med at lægge mærke til, når noget kan gøres bedre, hvilket også har været en stor del af drivkraften til at stifte egen virksomhed; der beskæftiger sig med visuelle identiteter til mellemstore virksomheder.

Anbefalinger

Bidrager med et stort overblik, og arbejder struktureret med både IT-relaterede, administrative og økonomiske udfordringer ud fra høje kvalitative normer.

Donec sapien tellus, ornare et nulla at, dictum fringilla odio. Curabitur vitae feugiat sem, quis elementum massa. Ut consectetur venenatis feugiat. Etiam erat magna, auctor ut risus et, dignissim vestibulum ex. Cras non justo vel libero suscipit pellentesque.

Vestibulum varius pharetra tortor, vel bibendum sem dictum sed. Donec eget pretium risus, at posuere nisl. Phasellus tincidunt, est eget accumsan rutrum, lacus.

©2020 - Design & programming by Replace

Log in with your credentials

Forgot your details?